بحرین خواستار همکاری با اسرائیل برای فشار به دولت بایدن علیه ایران شد

سه شنبه 7 بهمن 1399
22:02
بحرین خواستار همکاری با اسرائیل برای فشار به دولت بایدن علیه ایران شد وزیر خارجه بحرین خواستار تلاشی هماهنگ شده با رژیم صهیونیستی برای فشار به دولت جدید آمریکا درباره ایران شد.

العالم - ایران

امارات متحده عربی و بحرین روز سه‌شنبه خواستار تلاشی هماهنگ شده با اسرائیل برای فشار به دولت جدید آمریکا درباره ایران شدند.

«عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر امور خارجه بحرین که در کنفرانس ویدیویی با حضور «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی صحبت می‌کرد، درباره برنامه هسته‌ای ایران، موشک‌های بالستیک و دیگر فعالیت‌های ایران در خاورمیانه ابراز نگرانی کرد.

الزیانی افزود: «موضع مشترک منطقه‌ای درباره این موضوعات تاثیر بیشتری بر آمریکا خواهد گذاشت.»

چهاردهمین کنفرانس سالانه موسسه مطالعات امنیت ملی امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد و وزیر خارجه رژیم‌های بحرین و صهیونیستی و وزیر مشاور در امور خارجه امارات از جمله شرکت کنندگان در این کنفرانس هستند.

وزیر خارجه بحرین در ادامه سخنانش در این کنفرانس گفت: «ما باید به برنامه موشکی ایران، حمایتش از گروه‌های وابسته در منطقه و مداخله در امور داخلی کشورهای سراسر منطقه پاسخ دهیم و این کار با هدف ایجاد صلح و ثباتی گسترده‌تر برای خاورمیانه است.»

الزیانی گفت که مفاد توافق هسته‌ای با ایران در سایه توافق‌های ابراهام که در سال 2020 میان رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی امضا شد، باید تغییر کند.

وی اظهار داشت: «هرگونه توافق با ایران نیازمند انعکاس واقعیت جدید منطقه بوده و باید مورد قبول تمامی کشورها در منطقه باشد.»

«انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات نیز در این کنفرانس مدعی شد که یکی از عیب‌های برجام،‌ عدم حضور کشورهای منطقه در این توافق بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان+فیلم


تأکید روسیه بر پیامدهای تأمین تسلیحات برای کی‌یف از سوی آمریکا و ترکیه


زخمی شدن 3 نظامی صهیونیست در کمین نیروهای حزب‌الله


افزایش تدابیر امنیتی اسپانیا و مراکش در مرز سئوتا همزمان با فراخوان‌های عبور مهاجران


گزارش العالم: فلسطینیانی که پس از خروج از خانه دیگر اجازه بازگشت ندارند+ فیلم


تاکید سران قوا بر ضرورت تداوم هماهنگی و هم‌افزایی میان قوای سه‌گانه


تکرار حملات عربستان سعودی به استان صعده یمن


امام جمعه بغداد: اگر آمریکا شروط ایران را نپذیرد به ناچار باید از منطقه خارج شود


بررسی پیشرفت‌های توافق امنیتی با ایران در نشست مقامات بغداد و اربیل


حضور استاد ۱۶ ساله شطرنج ایران در میان برترینهای جام‌جهانی بازی‌های الکترونیک