اعلام آمادگی روسیه برای صادرات اورانیوم غنی شده ایران

چهارشنبه 8 بهمن 1399
19:44
اعلام آمادگی روسیه برای صادرات اورانیوم غنی شده ایران سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه از آمادگی مسکو برای انتقال و صادرات اورانیوم غنی شده از ایران خبر داد.

العالم - اروپا

ریابکوف مدیر سیاسی وزارت خارجه روسیه و مذاکره کننده ارشد هسته ای این کشور روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که این امکان را بعید نمی داند که کشورش می تواند در صورت بازگشت آمریکا به برنامه جامع اقدام مشترک در مورد برنامه هسته ای ایران (برجام) اورانیوم غنی شده اضافی در ایران را از این کشور منتقل کند.

وی افزود: این مساله در زمان حاضر به ویژه باتوجه به ماهیت عملی آن و اینکه مورد تحریم های آمریکا قرار دارد، تاحدود زیادی غیرمشخص و تئوری گونه است.

معاون وزیر خارجه روسیه گفت: ما باید اطمینان بیابیم که چشم اندازی برای بهبودی اوضاع در این عرصه وجود دارد و بعد از آن به موضوعاتی بازگردیم که زمانی بخشی از برجام بود که توسط ما اجرا می شد. من هیچ چیزی را بعید و منتفی نمی دانم.

ریابکوف گفت: در ابتدا باید درباره مسائل سیاسی ازجمله تحریم های آمریکا که غیرقانونی است و باید لغو شود صحبت کرد و پس از آن به جنبه های عملی همکاریها پرداخت.

به گفته این دیپلمات ارشد روس، پیشنهاد روسیه برای بازگشت به اجرای کامل معامله هسته ای همچنان در دست تنظیم است. ما هنوز آن را به کسی ارائه نکردیم و من نمی خواهم در مورد برنامه زمانی سخن گویم که این امر تحقق می یابد.

روسیه تا پیش از آغاز تحریم های یکجانبه آمریکا علیه ایران در ماه می سال ۲۰۱۸ که پس از خروج واشنگتن از برجام آغاز شد، بخش قابل توجهی از اورانیوم غنی شده ایران را در چارچوب تعهدات خود در معامله هسته ای تحویل گرفت.

ایران پس از خروج آمریکا از برجام به توقف اجرای تعهدات داوطلبانه خود پرداخت و پنج گام هسته ای خود را به اجرا گذاشت که افزایش غلظت اورانیوم غنی شده ایران بیش از سطح ۳.۶۷ درصد یگی از این اقدامات بود که در پاسخ به این عهدشکنی آمریکا و خودداری کشورهای اروپایی از اجرای تعهدات خود در برجام صورت گرفت.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"