اهمیت راهبردی سفر ظریف به آذربایجان/ کریدورهای ارتباطی و راه‌های مواصلاتی منطقه پس از جنگ اخیر قره باغ

شنبه 11 بهمن 1399
21:21
اهمیت راهبردی سفر ظریف به آذربایجان/ کریدورهای ارتباطی و راه‌های مواصلاتی منطقه پس از جنگ اخیر قره باغ سفیر ایران در جمهوری آذربایجان در توئیتی تاکید کرد که سفر وزیر امور خارجه ایران به نخجوان علاوه بر تقویت مناسبات دو جانبه، دارای اهمیت راهبردی از حیث کریدورهای ارتباطی و راه‌های مواصلاتی منطقه پس از جنگ اخیر قره باغ است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سید عباس موسوی سفیر ایران در جمهوری آذربایجان در توئیت خود خاطرنشان کرد: سفر امروز (شنبه) وزیر امور خارجه کشورمان به نخجوان علاوه بر تقویت مناسبات دو جانبه، دارای اهمیت راهبردی از حیث کریدورهای ارتباطی و راه‌های مواصلاتی منطقه پس از جنگ اخیر قره باغ است؛ نقطه کانونی اتصالات ریلی و همکاری های ۶ جانبه آتی میان ایران، آذربایجان، ترکیه، روسیه، ارمنستان و گرجستان!

محمدجواد ظریف که به جمهوری خودمختار نخجوان سفر کرده است، عصر امروز در ایستگاه راه آهن جلفای جمهوری آذربایجان حضور یافت و از بخش‌های مختلف این ایستگاه بازدید کرد.

نخست‌وزیر جمهوری خودمختار نخجوان و «پورمحمدی» استاندار آذربایجان شرقی و «نریمان» رئیس منطقه آزاد تجاری ارس نیز در این بازدید وزیر امور خارجه را همراهی کردند. ظریف در این بازدید وضعیت خط راه آهن جلفا و امکانات حمل و نقل و مواصلاتی را به صورت میدانی مورد بررسی قرار داد.

وزیر خارجه ایران که یکشنبه شب در راس هیاتی و در قالب سفر منطقه ای وارد باکو شده بود، امروز (دوشنبه) با "الها م علی اف" رییس جمهوری آذربایجان ، "جیحون بایرام اف " همتای آذربایجانی و " شاهین مصطفی اف " معاون نخست وزیر این کشور نیز دیدار و گفت وگو کرد.

ظریف سفر دیپلماتیک خود به پنج کشور جمهوری آذربایجان، فدارسیون روسیه، جمهوری ارمنستان، جمهوری گرجستان و ترکیه را هفته گذشته کلید زد و با سران و مقامات عالی‌رتبه این کشورها دیدار و در باره روابط دوجانبه و همکاری‌های منطقه‌ای گفت وگو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام دستورکار سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا


آغاز به‌کار نخستین مجلس سوریه پس از سقوط حکومت بشار اسد؛ نقش‌ها و چالش‌ها


تسلیت وزیر امور خارجه ایران به مناسبت درگذشت پدر امیر قطر


پزشکیان درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک در المپیاد جهانی را تبریک گفت


سرنگونی یک موشک کروز توسط هوافضای سپاه


چگونه رژیم اشغالگر در حال بازطراحی کرانه باختری است؟


«آینده ای وجود ندارد»؛ تلاش صهیونیستها برای عادی سازی اشغالگری


سامانه «اربعین»؛ درگاه یکپارچه معرفی خدمات هوشمند به زائران


سرلشکر صفوی: دشمن نتوانست توان دفاعی ایران را ضعیف کند


اولین واکنش ترامپ به مرگ لیندسی گراهام