کشته شدن 200 فرمانده داعشی در سال 2020 در عراق

سه شنبه 14 بهمن 1399
11:28
کشته شدن 200 فرمانده داعشی در سال 2020 در عراق
سخنگوی دستگاه مبارزه با تروریسم عراق از عملیات بی‌سابقه علیه گروه تروریستی داعش و کشته شدن بیش از ۲۰۰ فرمانده آن در سال ۲۰۲۰ خبر داد.

العالم - عراق

«صباح النعمان» سخنگوی دستگاه مبارزه با تروریسم عراق گفت که این دستگاه از اوایل سال گذشته با تدوین یک طرح اطلاعاتی و راهبردی، تعقیب عناصر تروریستی با استناد به تحلیل فضای امنیتی مناطق حضور این عناصر را آغاز کرد.

النعمان در مصاحبه با خبرگزاری عراق «واع» گفت که پس از تکمیل این طرح راهبردی، اجرای عملیات بی‌سابقه آغاز شد که اوج این عملیات در اواخر سال گذشته یعنی بیش از ۳۰۰ عملیات بود که طی آن بیش از ۲۰۰ تروریست در سطح فرمانده کشته و شمار زیادی (۳۰۰ نفر) نیز بازداشت شدند.

او افزود که از ابتدای سال جاری نیز این عملیات‌ها برای تعقیب عناصر تروریستی ادامه داشته است.

به گفته وی با اجرای این عملیات‌ها در کنار عملیات دیگر نیروهای امنیتی بسیاری از تهدیدهای تروریستی و عملیات‌هایی تروریستی که داعش قصد اجرای آن را داشت از طریق اعترافات عناصر این گروه مشخص شد.

النعمان تصریح کرد که داعش برای اجرای عملیات‌های تروریستی برنامه‌ریزی می‌کرد اما سرعت عمل دستگاه مبارزه با تروریسم و سرعت دریافت اطلاعات باعث شد که ما تعداد زیادی از این عملیات‌های تروریستی را خنثی کنیم.

سخنگوی دستگاه مبارزه با تروریسم عراق همچنین تأکید کرد که عملیات تعقیب عناصر داعش و انتقام‌گیری خون شهدا ادامه خواهد داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: ضربات مهلک ما به تجاوزکاران ادامه خواهد داشت


پالایشگاه نفت و گاز و مخازن سوخت حیفا آماج حملات پهپادهای نیروی هوایی ارتش


آبفای تهران: کیفیت آب در وضعیت مطلوب است


میادین گازی سرزمین های اشغالی تعطیل شدند


مقر ارتش آمریکا در اقلیم کردستان هدف قرار گرفت


عراقچی: مذاکره با آمریکا دیگر در دستور کار نیست


پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت