در پی حملات داعش ده ها تن از نیروهای سوریه ای شهید و زخمی شدند

چهارشنبه 15 بهمن 1399
22:51
در پی حملات داعش ده ها تن از نیروهای سوریه ای شهید و زخمی شدند در حمله گروه تروریستی داعش به جاده السخنه ـ اثریا در مرکز سوریه ۱۲ نیروهای نظامی سوریه‌ای جان باختند.

العالم - سوریه

در حمله گروه تروریستی داعش به جاده السخنه ـ اثریا در مرکز سوریه 12 نیروهای نظامی سوریه‌ای جان باختند.

به گزارش «اسپوتنیک» به نقل از منابع آگاه تروریست‌های داعش یک اتوبوس حامل سربازان سوریه‌ای را در حین عبور از این منطقه هدف قرار دادند.

این گزارش افزوده که همه جان باختگان اهالی حلب و نیروهای ارتش سوریه بوده‌اند.

پایگاه خبری «العربی الجدید» نیز گزارش داد که در حمله‌ای غافلگیرکننده در منطقه سلمیه در حومه شمال شرقی حماة 32 نیروی ارتش سوریه جان باخته و مجروح شدند.

این پایگاه به نقل از منابع مطلع تأکید کرد که این نیروها در حال پاکسازی مناطق بیابانی اطراف جاده دمشق ـ دیرالزور بودند که ناگهان هدف حمله تروریست‌های داعش قرار گرفتند.

درگیری ها در این منطقه میان تروریست‌ها و نیروهای ارتش ادامه دارد.

این گزارش تأکید کرده که 19 تن در این حادثه جان باخته و 13 نیروی نظامی که تعدادی از آنها عضو تیپ الباقر هستند زخمی شده و به بیمارستان‌هایی در حلب و حماة منتقل شده‌اند.

این درحالی است که نیروهای سوریه با حمایت هوایی روسیه در حال پاکسازی این منطقه بیابانی از حضور تروریست‌های داعش هستند.

براساس گزارش‌ها از صبح دوشنبه تا عصر روز سه‌شنبه نیروهای روسیه بیش از 100 بمباران هوایی در نقاط گوناگون این منطقه بیابانی اجرا کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

اسناد جنایات جنگ اخیر به نهادهای بین‌المللی ارائه شد


فرار از پنتاگون؛ استعفای فرمانده دیگری از ارتش آمریکا


پزشکیان: برای معماری جدید امنیتی، دست دوستی به سوی کشور‌های اسلامی دراز می‌کنیم


قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است


خودداری افسران لبنانی از گرفتن عکس با هیأت اسرائیلی


بازی جدید نتانیاهو برای فرار از سقوط و تعویق انحلال کنست


عمان از ایجاد یک مسیر دریایی موقت در تنگه هرمز خبر داد


رونمایی از پرچم‌های کرنر به یاد شهدای میناب


جزئیات اقتصادی تفاهم‌نامه ایران و آمریکا از زبان رئیس‌ بانک مرکزی


برگزاری نشست وزرای نفت و انرژی بریکس در هند