جهاد اسلامی: هماهنگی امنیتی رام الله با تل‌آویو، عامل کشتار ملت فلسطین است

جمعه 17 بهمن 1399
13:50
جهاد اسلامی: هماهنگی امنیتی رام الله با تل‌آویو، عامل کشتار ملت فلسطین است
جنبش جهاد اسلامی با اشاره به لزوم توقف هماهنگی امنیتی رام الله با تل‌آویو، تأکید کرد که این هماهنگی باعث ریخته شدن خون مردم فلسطین و چپاول سرزمین آنان شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع خبری بامداد روز جمعه از شهادت یک جوان فلسطینی در جریان تیراندازی صهیونیست‌ها در شهرک صهیونیست‌نشین «افرایم» واقع در منطقه رام الله خبر دادند.

جنبش جهاد اسلامی در واکنش به این حادثه، بیانیه‌ای منتشر و تأکید کرد: «نیروهای اشغالگر صهیونیست و شهرک‌نشینان آن، به جنایات شنیع خود علیه مردم فلسطین و مایملک آنان در کرانه باختری ادامه می‌دهند».

خبرگزاری «صفا» ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، صهیونیستها از وادادگی کشورهای عربی و همدستی آمریکایی-غربی برای آواره کردن و کشتار مردم فلسطین استفاده می‌کنند تا بتوانند اراضی آنان را اشغال کنند.

در این بیانیه آمده است، علاوه بر به شهادت رسیدن این جوان فلسطینی، صهیونیستها روز گذشته منازل مردم فلسطین را تخریب کردند تا بتوانند در آن، شهرکهای جدیدی احداث کنند.

جهاد اسلامی خاطرنشان کرد، قتل و ویرانی تروریستی که ملت و سرزمین فلسطین در کرانه باختری را هدف قرار داده است، مستلزم اقدام فوری از سوی گروههای فلسطینی است تا بتوانند برای مقابله با این خطرات، ایفای نقش کنند.

این جنبش با تأکید بر اتحاد گروههای فلسطینی برای مقابله با رژیم صهیونیستی و سیاستهای این رژیم، تصریح کرد، فقط با مقاومت و مواجهه می‌توان با این سیاستهای تروریستی مقابله کرد.

جهاد اسلامی با اشاره به لزوم توقف هماهنگی امنیتی رام الله با تل‌آویو، خاطرنشان کرد، این هماهنگی باعث ریخته شدن خون مردم فلسطین و چپاول سرزمین آنان شده است.

جهاد اسلامی با تأکید بر لزوم مقابله مردمی با رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: «از همه می‌خواهیم که به این مقابله بپیوندند و در برابر نیروهای اشغالگر و شهرک‌نشینها بایستند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود


اقدام خصمانه کانادا علیه ایران با اعمال تحریم های جدید


حمله پهپادی یمن به تاسیسات آرامکو در نجران+ فیلم