امیر حاتمی: 800 محصول دفاعی به برکت انقلاب اسلامی در کشور تولید می شود

دوشنبه 20 بهمن 1399
13:49
امیر حاتمی: 800 محصول دفاعی به برکت انقلاب اسلامی در کشور تولید می شود وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: پیش از انقلاب ۳۰ محصول دفاعی در کشور تولید می شد که وابسته به خارج بود و قابلیت ارتقا و بهینه سازی نداشت اما امروز به برکت انقلاب و با تلاش دانشمندان داخلی این رقم به ۸۰۰ محصول افزایش یافته است.

العالم _ ایران / سیاسی

سرتیپ امیر حاتمی روز دوشنبه در نشست شورای اداری استان قزوین اظهارداشت: امروز به استقلال دفاعی و بازدارندگی نظامی دست یافته ایم که پایه دستیابی به استقلال اقتصادی است.

وی اظهار داشت: دکترین دفاعی جمهوری اسلامی بازدارندگی دفاعی فعال است و هرجا تهدیدی علیه کشور شکل بگیرد نیروهای مسلح آنرا در نطفه خفه خواهند کرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: امنیت منطقه نه توسط آنهایی که از آن سوی دنیا :آمده اند بلکه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود.

سرتیپ حاتمی گفت: به ما می گویند چرا تسلیحات می سازید، به آنها می گوییم سرنوشت کسانی که توان دفاعی نداشتند چه شد و با آنها چه کردید؟

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: دشمن می خواهد ما سلاح و توان دفاعی نداشته باشیم تا هر وقت خواست جمهوری اسلامی را تهدید کرده و تهدیداتش را عملی کند که این اتفاق رقم نخواهد خورد و ما همواره در پی تقویت بنیه دفاعی کشور خواهیم بود و این موضوع به کسی ارتباط ندارد.

وزیر دفاع گفت: امنیت مانند اکسیژن است و آنرا با همه وجود برای میهن اسلامی خود تامین کرده و می کنیم.

وی در ادامه با گرامیداشت دهه مبارک فجر اظهار داشت: انقلاب اسلامی با سایر انقلاب ها در دنیا متفاوت بود و شعار بنیادین نه شرقی نه غربی گواهی بر این موضوع بود که البته هزینه هایی را نیز برای ما در پی داشت که از جمله اتها تحمیل جنگ هشت ساله از سوی دشمنان بود. مردم در مبارزات علیه رژیم ستم شاهی شعارهای پرمغزی از جمله " استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی" سرمی دادند.

وی ادامه داد: مردم پیش از انقلاب اسلامی از اینکه استقلال نداشتند ناراحتند بودند و رژیم وابسته عزت و استقلال آنها را از میان برده بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد