مارب در انتظار آزادی  

جمعه 24 بهمن 1399
21:25
مارب در انتظار آزادی   هشتگ "مارب مخالف اخوانی های تروریست است "، با توجه به ازسرگیری درگیری ها در شمال شرق یمن، مرکز اصلی حضور سعودی ها و اماراتی ها، توسط کاربران یمنی منتشر شد.

العالم داغهای مجازی

این در حالی است که نیروهای ارتش و کمیته های مردمی، در روزهای گذشته پیروزی های بزرگی رقم زدند و به شهر مارب نزدیک شدند. از سوی دیگر عملیات نظامی بی وقفه ای نیز توسط ائتلاف متجاوز در مناطق و استانهای دیگر شکل گرفت.

گفتنی است برخی فرماندهان دولت صنعا درباره ادامه اقدامات گروه الاخوان و حامیان سعودی اش در بستن راههای منتهی به صنعا از مارب و بازداشت صدها مسافر و شهروند شهر مارب به بهانه های واهی هشدار داده و گفتند: با توجه به حضور عربستان و اقدامات غیرانسانی مزدوران آن در مارب، ورود به شهر و آزادسازی ساکنان آن از چنگ ائتلاف و مزدورانش امری لازم و غیر قابل اجتناب است.

کاربران در شبکه های اجتماعی تاکید کردند نیروهای ارتش و کمیته های مردمی به اقدامات خود برای پاکسازی و آزادسازی مارب از ائتلاف متجاوز ادامه می دهند و با حضور هر گونه مزدور حامی تروریسم در داخل یمن مخالفت می کنند.

کاربران افزودند: الاخوان شهروندان مارب را می ترسانند و از آنان به عنوان سپر انسانی برای جلوگیری از پیشروی ارتش و کمیته های مردمی یمن استفاده می کنند و حزب الاصلاح که مورد حمایت عربستان است، مانع از ورود فراورده های نفتی و گازی به سایر استانهای یمن می شود.

کاربران بر ضرورت حمایت همه قبائل مارب از ارتش یمن و کمیته های مردمی برای حفظ شهروندان این شهر از گزند مزدورانی که در صدد تحقیر اهالی آن و غارت ثروتهایشان در جهت خدمت به منافع شخصی هستند،تاکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم