قمار مکرون با کرونا در فرانسه/ ثبت ابتلای ۲۱ هزار نفر در یک روز

يکشنبه 26 بهمن 1399
11:38
قمار مکرون با کرونا در فرانسه/ ثبت ابتلای ۲۱ هزار نفر در یک روز روزنامه یواس‌نیوز نوشت: درحالیکه امانوئل مکرون همچنان با برقراری قرنطینه در فرانسه مخالفت می‌کند، این کشور فقط در ۲۴ ساعت گذشته شاهد ابتلای ۲۱ هزار و ۲۳۱ مورد جدید به ویروس کرونا بوده‌ است در چنین شرایطی برخی دانشمندان معتقدند رییس جمهور فرانسه با مخالفت با قرنطینه در وضعیت اوج گیری کرونا، در حال قمار است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش تارنمای خبری نشریه آمریکایی یواس‌نیوز، فرانسه روز شنبه ۲۱ هزار و ۲۳۱ مورد مبتلا به کووید-۱۹ را گزارش داد که کمی بیشتر از ۲۰ هزار و ۷۰۱ مورد مبتلای روز جمعه است.

شمار مبتلایان در فرانسه درحالی بار دیگر سیر صعودی به خود گرفته که پیش از این در دور اول همه گیری و اوج سرایت کرونا اداره بهداشت عمومی این کشور رکورد ابتلای 45 هزار و 422 تن در یک روز را ثبت کرده است.

تاکنون تعداد جانباختگان ناشی از ابتلا به کرونا در فرانسه ۸۱ هزار و ۶۴۷ نفر گزارش شده که این کشور را به لحاظ آمار تلفات در این زمینه در رتبه هفتم جهان قرار می دهد.

وزارت بهداشت این کشور اعلام کرد: در طول یک هفته گذشته، ۱۰ هزار و ۳۷ بیمار جدید در بیمارستان ها و یک هزار و ۷۹۵ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری شده اند.

درحالیکه برخی کشورهای همسایه فرانسه در تلاش برای کنترل انواع مسری تر ویروس کرونا هستند، پاریس در برابر برقراری دوباره مقررات قرنطینه مقاومت می کند.

همزمان «برونو لومر» (Bruno Le Maire) وزیر دارایی این کشور دیروز (شنبه) در گفت و گویی تلویزیونی اعلام کرد صبر مردم فرانسه سرآمده و برقراری دوباره قرنطینه آخرین گزینه است که برای مقابله با شرایط موجود بررسی می شود.

برخی دانشمندان معتقد هستند که «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه با مخالفت با برقراری قرنطینه در شرایط اوج گیری انواع واگیردارتر ویروس کرونا در کشور، قمار می کند.

«آرنو فونتانه» (Arnaud Fontanet) عضو شورای علمی مشاوران دولت در زمینه مقابله با کووید-۱۹، دیروز به رادیو اروپا ۱ گفت بیم آن دارد نوع جدید ویروس کرونا که برای نخستین بار در انگلیس کشف شد، در ماه مارس ( اسفند) شمار مبتلایان را افزایش دهد.

اما مقامات کشور حتی در شرق فرانسه که شاهد افزایش موارد ابتلا به انواع جدید ویروس هستند، هرگونه پیشنهاد برقراری قرنطینه و تعطیلی مدارس را رد کرده اند.

تعداد کل مبتلایان به کووید-۱۹ در فرانسه تاکنون بیش از سه میلیون و ۴۴۸ هزار نفر گزارش شده است که باعث شده این کشور رتبه ششم را در میان سایر کشورهای جهان داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد