در واکنش به عقب نشینی آمریکا از مکانیسم ماشه؛

ظریف: آمریکا باید بی‌قید و شرط و به‌صورت مؤثر تحریم‌ها را بردارد

جمعه 1 اسفند 1399
10:21
ظریف: آمریکا باید بی‌قید و شرط و به‌صورت مؤثر تحریم‌ها را بردارد
وزیر خارجه ایران با بیان اینکه دولت جدید آمریکا متوجه شد که ادعاها درباره قطعنامه ۲۲۳۱ هیچ اعتبار قانونی ندارد، تاکید کرد واشنگتن باید تمام تحریم‌ها را بی قید و شرط و به‌صورت مؤثر بردارد.

العالم _ ایران / سیاسی

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به تصمیم آمریکا برای عقب‌نشینی از فعال‌سازی مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، واکنش نشان داد.

ظریف امروز (جمعه) در صفحه توئیتر خود نوشت: «آمریکا اذعان کرد که ادعاهای پامپئو درباره قطعنامه ۲۲۳۱ هیچ اعتبار قانونی ندارد. ما هم موافق هستیم».

وی در ادامه تاکید کرد: « آمریکا باید در پایبندی به قطعنامه ۲۲۳۱، تمام تحریم‌هایی که توسط ترامپ احیا و بازاعمال شده بود را بی قید و شرط و به‌صورت مؤثر بردارد».

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در پایان نوشت: «بعد از آن، ما فوراً تمام اقدامات اصلاحی (کاهش تعهدات) را به عقب برمی‌گردانیم».

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت