در واکنش به عقب نشینی آمریکا از مکانیسم ماشه؛

ظریف: آمریکا باید بی‌قید و شرط و به‌صورت مؤثر تحریم‌ها را بردارد

جمعه 1 اسفند 1399
10:21
ظریف: آمریکا باید بی‌قید و شرط و به‌صورت مؤثر تحریم‌ها را بردارد
وزیر خارجه ایران با بیان اینکه دولت جدید آمریکا متوجه شد که ادعاها درباره قطعنامه ۲۲۳۱ هیچ اعتبار قانونی ندارد، تاکید کرد واشنگتن باید تمام تحریم‌ها را بی قید و شرط و به‌صورت مؤثر بردارد.

العالم _ ایران / سیاسی

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به تصمیم آمریکا برای عقب‌نشینی از فعال‌سازی مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، واکنش نشان داد.

ظریف امروز (جمعه) در صفحه توئیتر خود نوشت: «آمریکا اذعان کرد که ادعاهای پامپئو درباره قطعنامه ۲۲۳۱ هیچ اعتبار قانونی ندارد. ما هم موافق هستیم».

وی در ادامه تاکید کرد: « آمریکا باید در پایبندی به قطعنامه ۲۲۳۱، تمام تحریم‌هایی که توسط ترامپ احیا و بازاعمال شده بود را بی قید و شرط و به‌صورت مؤثر بردارد».

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در پایان نوشت: «بعد از آن، ما فوراً تمام اقدامات اصلاحی (کاهش تعهدات) را به عقب برمی‌گردانیم».

0% ...

آخرین اخبار

تلاش آمریکا برای پوشاندن شکست‌های نظامی با اعمال فشارهای اقتصادی بر ایران


زیارت حرمین شریفین در جریان سفر رئیس مجلس به عراق/ هدیه خاص به قالیباف+ تصاویر


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره پایگاه هوایی ابوالظهور توسط سوریه


اجرای حکم قصاص عامل شهادت ۴ نیروی فراجا در اصفهان


شکاف عمیق در نیروهای پشتیبانی سریع سودان؛ گروه بزرگی به ارتش پیوستند


رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد


پاسخ عراقچی به تهدیدهای ترامپ


دبیرکل جنبش عهدالله: تشییع قائد شهید امت در عراق بزرگترین تشییع در تاریخ عراق بود


تقویت پیوندهای تجاری تهران و بغداد با محوریت بخش خصوصی


هشدار نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نسبت به فروپاشی حمایت‌های بین‌المللی از این رژیم