حمله ناکام اشرار مسلح به پاسگاه کورین در زاهدان

پنج‌شنبه 7 اسفند 1399
10:28
حمله ناکام اشرار مسلح به پاسگاه کورین در زاهدان
فرماندار زاهدان گفت حمله اشرار مسلح به پاسگاه کورین زاهدان با هوشیاری ماموران نیروی انتظامی ناکام ماند

العالم - ایران /سیاسی

فرماندار شهرستان زاهدان گفت: با هوشیاری نیروی انتظامی حمله اشرار مسلح با سلاح های سبک و نارنجک انداز به پاسگاه کورین زاهدان ناکام ماند.

نخعی با اشاره به اینکه در این حادثه یک نفر از نیروهای ناجا به درجه رفیع شهادت رسید افزود: به دشمنان این مرز و بوم اعلام می‌گردد که با این اقدامات مذبوحانه راه به جایی نخواهند برد.

ابوذر مهدی نخعی در جمع خبرنگاران با تشریح حادثه کورین زاهدان افزود: در پی فضاسازی رسانه‌های بیگانه، عناصر گروه‌های شرور به بهانه حمایت از کشته‌های جعلی پاسگاه شمسر سراوان با سلاح‌های مختلف از جمله سلاح‌های سبک و نارنجک انداز به قصد تصرف پاسگاه کورین و قلعه بید حمله کردند.

وی افزود: رزمندگان نیروی انتظامی ضمن هوشیاری، متقابلا به آتش آنان پاسخ داده و این عناصر خود فروخته ضمن اینکه به مقاصد شوم خود دست نیافتند از منطقه متواری شدند.

فرماندار شهرستان زاهدان گفت: اوشیاری و دقت نیروی انتظامی آرامش در سراسر شهرستان زاهدان و بخش های تابعه برقرار است.

وی تصریح کرد: در پایان از عموم مردم، ریش سفیدان و معتمدین که برای حفظ آرامش همراهی خود را ازدیرباز تاکنون نشان داده اند تشکر می‌کنم.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است


رکوردی تازه برای بهای نفت: افزایش ۳۵ درصدی در یک هفته


ادامه رجزخوانی ترامپ علیه ایران


تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته


قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: منافع و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل هدف حملات ایران هستند


آغاز موج بیست و پنجم عملیات وعده صادق ۴