رژیم صهیونیستی در حال توسعه تاسیسات اتمی دیمونا است + تصاویر

پنج‌شنبه 7 اسفند 1399
20:53
رژیم صهیونیستی در حال توسعه تاسیسات اتمی دیمونا است + تصاویر تصاویر ماهواره ای که اخیرا منتشر شده است نشان می دهد رژیم صهیونیستی اقدام به ساخت و ساز گسترده در تاسیسات اتمی دیمونا در جنوب فلسطین اشغالی کرده است.

العالم فلسطین اشغالی

روزنامه هاآرتص چاپ رژیم صهیونیستی گزارش داد که این بزرگترین طرح توسعه دیمونا در دهه های اخیر محسوب می شود.

این تصاویر نشان دهنده حفره ای به حجم یک استادیوم فوتبال در چند متری تاسیسات اتمی قدیمی در مرکز پژوهشهای اتمی شیمون پرز در صحرای نقب نزدیک شهر دیمونا است.

روزنامه هاآرتص افزود که علت این ساخت و ساز مشخص نبوده و دولت تل آویو حاضر به ارائه توضیح در این باره نیست.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت نیز نوشت که خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا اخیرا تصاویری ماهواره ای را منتشر کرده که نشان می دهد پروژه های ساخت تاسیسات زیربنایی در دیمونا در حال انجام است که بزرگترین پروژه در یک دهه اخیر بوده و حفاری های آن به عمق چند طبقه و حجم یک استادیوم فوتبال است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس


آماده باش در اراضی اشغالی از بیم پاسخ ایران به تجاوز صهیونیستها در ضاحیه بیروت


گزارش العالم از بمباران ضاحیه بیروت توسط دشمن صهیونیستی + فیلم


جنایات صهیونیست‌ها در ضاحیه بی‌پاسخ نخواهد ماند


جنبش مجاهدین: اخراج کارمندان آنروا، تسلیم شدن در برابر فشار صهیونیست‌هاست


قالیباف: تجاوز صهیونیست‌ها نشان داد آمریکا اراده‌ای برای اجرای تعهدات خود ندارد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: نباید دچار خطای محاسباتی شد


دستگیری ۱۲۶ عضو شبکه اغتشاشات دشمن و متلاشی‌شدن یک گروهک تروریستی