اولیانوف: جلسه شورای حکام تعیین‌کننده چشم‌انداز احیای برجام است

يکشنبه 10 اسفند 1399
17:52
اولیانوف: جلسه شورای حکام تعیین‌کننده چشم‌انداز احیای برجام است
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد که جلسه فردا ۱۱ اسفند شورای حکام آژانس می‌تواند تعیین کننده چشم‌انداز احیای کامل برجام باشد.

العالم - ایران/ سیاسی

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین طی پیامی توییتری بر تأثیر جلسه فردای شورای حکام آژانس در تعیین چشم‌اندازهای احیای کامل توافق هسته‌ای ایران تأکید کرد.

این دیپلمات روس در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، در خصوص جلسه آتی شورای حکام آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران توضیح داد: «جلسه شورای حکام آژانس فردا (اول مارس، 11 اسفندماه) آغاز می‌شود. این جلسه می‌تواند تحولات بیشتر حول برنامه هسته‌ای ایران و همچنین چشم‌انداز‌های احیای کامل برجام را از پیش تعیین کند. تمامی دولت‌ها باید این مسئله را به ذهن خود بسپارند و رویکرد مسئولانه‌ای در پیش بگیرند».

وی همچنین روز گذشته (شنبه) از تمامی اعضای شورای حکام درخواست کرده بود که برای احیای کامل برجام رفتاری مسئولانه از خود نشان دهند.

اولیانوف در این خصوص با هشدار درباره از دست رفتن فرصت‌ها برای احیای برجام تأکید کرد: «زمان به سرعت در حال گذر است....پنجره فرصت برای احیای اجرای کامل برجام به زودی بسیار بسته‌تر می‌شود. به همین دلیل است که جلسه شورای حکام آژانس نیازمند یک رفتار بسیار مسئولانه تمامی ۳۵ عضو شورا است».

پیشتر منابع خبری گزارش دادند آمریکا به دنبال جلب حمایت سایر کشورها جهت انتقاد از ایران در جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.

یک رسانه آمریکایی گزارش داده دولت این کشور از کشورهای دیگر خواسته از قطعنامه‌ای که از ایران بابت تشدید فعالیت‌های هسته‌ای این کشور انتقاد می‌کند حمایت به عمل آورد.

علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد. تروئیکای اروپا علی‌رغم مخالفت‌های لفظی با خروج آمریکا از برجام به وعده‌های خود برای جبران آثار این خروج عمل نکردند. جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بی‌عملی کشورهای اروپایی در ۵ گام طبق مفاد برجام تعهدات خود ذیل برجام را کاهش داد و اخیراً اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را نیز متوقف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی


پیام عراقچی به دبیرکل حزب‌الله لبنان: هرگونه توافق با برقراری آتش‌بس در لبنان پیوند دارد


ادعای روبیو درباره احتمال توافق برای پایان دادن به جنگ


ارتش پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران ثمربخش بود


شیخ عیسی قاسم: دفاع از خود حق ایران در مواجهه با جنگ ویرانگر است


قایق های پرنده ایران؛ بلای جان دشمنان آمریکایی - صهیونی


رهبر انصارالله یمن: رسانه‌ها در خدمت جنگ نرم و تحریف افکار عمومی قرار گرفته‌اند


بقایی: تمرکز ما در این مرحله بر خاتمه جنگ تحمیلی است/ در مرحله نهایی‌سازی یادداشت تفاهم هستیم