در واکنش به حمله آمریکا به مرزبانان الحشد الشعبی عراقی؛

نجباء: توافقات مقاومت عراق با دولت درباره حمله به منافع آمریکا لغو شد

دوشنبه 11 اسفند 1399
15:00
نجباء: توافقات مقاومت عراق با دولت درباره حمله به منافع آمریکا لغو شد سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء درخصوص حمله اخیر به مرزبانان الحشد الشعبی، از لغو همه توافقات مقاومت عراق با دولت موقت در مورد حمله به منافع آمریکا خبر داد.

العالم ـ عراق

بنابر گزارش مرکز ارتباطات و امور رسانه‌ای نُجَباء در ایران، نصر الشَمَّری سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء، روز دوشنبه در گفت گو با یک شبکه عربی، درباره حمله هوایی آمریکا به مواضع نیروهای مقاومت عراق در مرز سوریه تصریح کرد: تمامی توافقات پیشین ملغی شده است و از این پس مقاومت حق دارد که اهداف خود را تعیین کند.

نصر الشَمَّری در ادامه افزود: مقاومت علیرغم اینکه سفارت آمریکا در بغداد را لانه جاسوسی می‌داند، پذیرفت که آن را هدف قرار ندهد.

سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء با انتقاد از دولت عراق که تاکنون هیچ توضیحی درباره حمله اخیر ارائه نکرده است، هشدار داد: در صورت خودداری دولت از معرفی عناصر مزدور، مقاومت اسلامی، خود را مکلف می‌داند با افرادی که اطلاعات حشد را به آمریکا منتقل کردند، برخورد کند.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم