درخواست بلینکن از انصارالله حمله به خاک عربستان

سه شنبه 12 اسفند 1399
10:20
درخواست بلینکن از انصارالله حمله به خاک عربستان با مستاصل شدن سعودی ها در برابر حملات دفاعی یمنی ها، وزیر خارجه آمریکا از انصارالله یمن خواست حمله به مأرب و خاک عربستان را متوقف کند.

العالم - یمن

به گزارش رویترز، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، از جنبش انصارالله یمن خواست نبرد در مأرب واقع در شمال یمن را متوقف کند.

وزیر خارجه آمریکا در بخشی از سخنانش در کنفرانس بین‌المللی همیاری با یمن که به ابتکار سوئد و سوئیس و به شکل مجازی برگزار می‌شود گفت: تا زمانی‌ که حوثی ها و دولت یمن از طریق مذاکره راه‌حلی برای پایان دادن به جنگ پیدا نکنند مصائب مردم یمن ادامه خواهد یافت.

بلینکن افزود: «کمک‌های مالی و بشردوستانه به تنهایی نمی‌توانند این بحران را حل کنند. تنها راه پایان دادن به بحران بشری یمن خاتمه جنگ است. به همین دلیل ایالات متحده آمریکا اقدامات دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ را احیا خواهد کرد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه بدون اشاره به حملات عربستان سعودی و هم پیمانان آن به یمن و همچنین محاصره این کشور از سوی ائتلاف سعودی، از جنبش انصارالله یمن خواست حملات به خاک عربستان سعودی و نبرد در شمال یمن را که به ادعای او باعث تداوم جنگ می‌شود، متوقف کند.

اظهارات آنتونی بلینکن در حالی مطرح می شود که آمریکا از ابتدای تجاوز عربستان سعودی به یمن (فروردین سال ۱۳۹۴) تاکنون حامی مالی و تسلیحاتی این جنگ و کشتار شهروندان بیگناه یمنی بوده است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد