اعتراضات به عملکرد دولت هادی در عدن

سه شنبه 12 اسفند 1399
17:49
اعتراضات به عملکرد دولت هادی در عدن صبح امروز مردم منطقه خور مکسر شاهد اعتراضات گسترده مردم برای محکوم کردن خدمات ضعیف در پایتخت، عدن بود.

العالم - یمن

ساکنان شهر عدن در جنوب یمن در اعتراض به عملکرد دولت «عبدربه منصور هادی» مورد حمایت عربستان و «شورای انتقالی جنوب یمن» مورد حمایت امارات متحده عربی تظاهرات کردند.

شهروندان با سوزاندن لاستیک اتومبیل، جاده‌های اصلی منطقه خور مکسر در پایتخت یمن را بستند.
این اعتراضات در نتیجه بدتر شدن خدمات شهری و افزایش قیمت مواد غذایی و سوخت و نیز افزایش قیمت دلار در عدن صورت گرفته است.

تظاهرکنندگان همزمان با اعتراضات خشمگینانه خود سعی کردند تا اداره آمار در شهر التواهی را به آتش بکشند اما تلاش آنها در این خصوص ناکام ماند.

تظاهرکنندگان دولت عبدربه منصور هادی و شورای انتقالی را عامل وخامت اوضاع در عدن و قطعی برق دانستند که در زندگی روزمره مردم به ویژه بیمارانی که از مشکلات تنفسی رنج می برند، نتایج فاجعه آمیزی با خود به همراه دارد .

0% ...

آخرین اخبار

چرا شهرک قصره هدف حملات شهرک‌نشینان قرار دارد؟


پزشکیان: منافع مشترک تهران و اسلام‌آباد بیش از پیش به یکدیگر گره خورده است


رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ تداوم تخریب و تلاش برای تثبیت اشغالگری + ویدئو


پولیتیکو: مقام‌های دولت ترامپ به بن‌بست در قبال ایران اذعان دارند


موج تازه آتش‌سوزی در انگلیس همزمان با گرم‌ترین روز سال


سفیر ایران: نقطه عطف جدیدی در روابط تهران و اسلام آباد برای تعمیق همکاری‌ها آغاز شده است


تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز


طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم