تمدید «وضعیت اضطراری ملی» در قبال ایران در آمریکا به مدت یک سال

شنبه 16 اسفند 1399
07:26
تمدید «وضعیت اضطراری ملی» در قبال ایران در آمریکا به مدت یک سال جو بایدن «وضعیت اضطراری ملی» در قبال ایران را یک سال دیگر تمدید کرد.

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، با امضای فرمانی «وضعیت اضطراری ملی» علیه ایران را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

وی در نامه‌ای به کنگره اطلاع داد که فرمان اجرایی که «وضعیت اضطراری ملی» درباره ایران را، که برای نخستین بار در ماه مارس ۱۹۹۵ میلادی توسط بیل کلینتون رئیس‌جمهور وقت صادر شد، از ۱۵ ماه مارس ۲۰۲۱ به مدت یک سال دیگر تمدید کرده است.

در متن این فرمان ادعا شده است: «اقدامات و سیاست های دولت ایران همچنان تهدیدی غیرمعمول و خارق العاده برای امنیت ملی ، سیاست خارجی و اقتصاد ایالات متحده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا اضافه کرد: «به همین دلیل، به این نتیجه رسیده‌ام که وضعیت اضطراری ملی در خصوص ایران که در فرمان اجرایی ۱۲۹۵۷ اعلام شد ادامه خواهد یافت و در واکنش به این تهدید تحریم‌های همه‌جانبه علیه ایران برجای خود باقی خواهد ماند.»

تمام رؤسای جمهور ایالات متحده از سال ۱۹۹۵ تاکنون به طور سالانه فرمان اجرایی ۱۲۹۵۷ علیه ایران را تمدید کرده‌اند.

بیل کلینتون، رییس‌جمهور وقت آمریکا، در سال ۱۹۹۵ با متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم، تضعیف فرآیند صلح خاورمیانه و تلاش برای دستیابی به سلاح‌های کشتار جمعی، «وضعیت اضطراری ملی» اعلام کرد. بیل کلینتون در فرمان اولیه‌ تحریم علیه ایران، همکاری تجاری و سرمایه‌گذاری کشورش در صنعت نفت‌وگاز ایران را ممنوع کرد، و دو ماه بعد نیز آن را مشمول هر نوع تجارتی با ایران کرد.

این فرمان یا باید در بازه زمانی ۹۰ روزه پیش از محدوده یک ساله‌اش (۱۵ مارس هر سال) تمدید شود و یا در غیر این صورت به طور خودکار لغو می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: راه شهید رئیسی، چراغ خدمت در میدان نبرد پیچیده امروز است


معاون نمایندگی ایران در ژنو: تهدید وتحریم مانع دستیابی به حق توسعه ملت هاست


مقام ارشد اطلاعات دولت ترامپ از سمت خود کناره گیری می کند


دولت بحرین شماری از شیعیان این کشور را بازداشت کرد


پوتین بس از سفر دو روزه خود پکن را به مقصد مسکو ترک کرد


سردار رمضان شریف:پیروزی‌های امروز ایران حاصل عنایت الهی و ایستادگی این ملت شریف است


قالیباف: باور شهید رئیسی برای حل مشکلات کشور عمل به اندیشه‌های امامین انقلاب بود


هزینه جنگ‌افروزی ثروتمندان کاخ سفید از جیب مردم فراموش شده آمریکا


پیام رئیس جمهور به مناسبت دومین سالگرد شهید خدمت "رئیسی"


سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به ملت شریف ایران