حادثه قطار مسافربری در پاکستان یک کشته و ده‌ها زخمی برجا گذاشت

يکشنبه 17 اسفند 1399
10:27
حادثه قطار مسافربری در پاکستان یک کشته و ده‌ها زخمی برجا گذاشت خروج قطار مسافربری از ریل در جنوب پاکستان جان یک زن را گرفت و دست کم ۴۰ مسافر نیز زخمی شدند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش منابع رسمی پاکستان، قطار مسافربری موسوم به "کراچی اکسپرس" بامداد یکشنبه در منطقه‌ای واقع در ایالت سند در جنوب این کشور از ریل خارج شد.

رادیو دولتی پاکستان اعلام کرد: ۹ واگن قطار از ریل خارج و برخی از آن نیز به پایین سقوط کرد که جان یک مسافر را گرفت و دست کم ۴۰ تن دیگر نیز به شدت زخمی شدند.

برخی از رسانه‌های پاکستانی شمار قربانیان را سه تن اعلام کرده و گفتند که وضعیت تعداد زیادی از مصدومان نیز بحرانی است و احتمال افزایش قربانیان وجود دارد.

این قطار از شهر کراچی عازم لاهور مرکز ایالت پنجاب در شرق پاکستان بود.

به گزارش ایرنا، اسفند ماه سال گذشته نیز حادثه برخورد قطار مسافربری با اتوبوس در جنوب پاکستان ۲۵ کشته و ده‌ها مصدوم برجای گذاشت.

در ۹ آبان ۹۸ قطار مسافربری "تیزگام" که از شهر کراچی عازم لاهور در شرق پاکستان بود بر اثر انفجار سیلندر گاز دچار آتش سوزی شد که در این حادثه دست کم ۷۰ نفر کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»