در گفتگو با العالم مطرح شد؛

دفاع آیت الله سیستانی از مسأله فلسطین در حضور پاپ + فیلم

دوشنبه 18 اسفند 1399
14:06
سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از آیت الله سید علی سیستانی به دلیل دفاع از مسأله فلسطین و مظلومیت مسلمانان تشکر کرد.

العالم - عراق

نواب در گفتگو با العالم اظهارداشت: سفر پاپ به عراق، تأثیر جدی در کسب شناخت واقعی از مشکلات مسلمانان داشته است.

وی تأکید کرد که آیت الله سیستانی از انسانیت با همه شاخص ها و مؤلفه هایش در عراق و از فلسطین و مظلومیت مسلمانان دفاع کرده است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد که پاپ باید بداند که کسانی که به کلیساها در عراق حمله کردند، نه سنی بودند و نه شیعه بلکه داعشی های آمریکایی بودند.

وی خاطرنشان کرد که این فرزندان حضرت علی علیه السلام در حشد الشعبی به خصوص شهیدان قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس بودند که از کلیساهای عراق دفاع کردند.

وی در ادامه گفت اگر فتوای آیت الله سیستانی نبود هیچ کلیسا و مسجد و عبادتگاهی باقی نمی ماند.

نواب گفت که آیت الله سیستانی با هیچ مسلمانی دشمن نیست بلکه فقط با تروریسم مبارزه می کند.

وی خاطرنشان کرد که همزیستی مسالمت آمیز، اصل اسلام است و اسلام دین صلح است و ما با همه همزیستی مسالمت آمیز داریم.

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود