چین، سفیر اتحادیه اروپا را احضار کرد

سه شنبه 3 فروردين 1400
14:13
چین، سفیر اتحادیه اروپا را احضار کرد وزارت خارجه چین سفیر اتحادیه اروپا را برای اعلام اعتراض به تحریم‌های اعمال شده علیه مقام‌های چینی بابت نقض‌های ادعایی حقوق بشری در سین‌کیانگ احضار کرد.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه چین امروز (سه شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: معاون وزیر خارجه چین نیکولاس چاپیوس، سفیر اتحادیه اروپا را برای اعلام اعتراض دولت و محکومیت شدید تحریم‌های یکجانبه علیه چین احضار کرده است.

وانگ یی، وزیر خارجه چین در جریان یک نشست خبری پس از گفت‌وگو با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت که این تحریم‌ها نقض کننده قوانین بین‌المللی هستند.

وی ادامه داد: این تحریم‌ها حمایت جامعه بین‌المللی را کسب نمی‌کنند چون بر مبنای دروغ هستند. بر این باورم که تمامی کشورها باید با آن مخالفت کنند.

روز دوشنبه، وزارت خارجه چین اعلام کرد که تحریم‌هایی علیه اورپایی‌ها از جمله اعضای پارلمان اروپایی و چهار سازمان در واکنش به افزودن نام چهار شهروند چینی و یک سازمان در فهرست تحریم‌ها بابت نقض حقوق بشر در سین‌کیانگ وضع کرده است.

آمریکا، نیوزیلند، انگلیس، کانادا و استرالیا در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که چین باید دست از اقدامات سرکوب گرانه خود در سین‌کیانگ که جمعیت اقلیت مسلمان اویغور ساکن آن هستند، بردارد.

0% ...

آخرین اخبار

کرزی: پاکستان برای رسمیت‌یافتن «خط دیورند» تلاش می‌کند


رایزنی وزرای خارجه مصر و قطر درباره کاهش تنش‌ها در منطقه


حکیم خواستار تشکیل دولت شایسته‌سالار و تقویت روابط منطقه‌ای عراق شد


262 ملک مرتبط با وطن‌فروشان در کشور توقیف شد


سازمان ملل: اسرائیل ۴۰ هزار فلسطینی را در کرانه باختری آواره کرد


شکست انتخاباتی حزب کارگر انگلیس، براون را به دفتر نخست‌وزیری بازگرداند


بزرگترین ناشر روسیه کتاب خاطرات رهبر شهید انقلاب را منتشر کرد


بازداشت دو زن در استرالیا به اتهام عضویت در داعش و برده‌داری در سوریه


رسانه صهیونیست: همکاری نظامیان اسرائیلی با ایران، یک رسوایی است


مکرون به ۳ کشور آفریقایی سفر می‌کند