واکنش سفیر ایران در چین به امضای سند همکاری های جامع ایران و چین

شنبه 7 فروردين 1400
17:06
واکنش سفیر ایران در چین به امضای سند همکاری های جامع ایران و چین سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن روز شنبه در یک پیام توئیتری امضای سند همکاری های جامع ایران و چین را صرفاً بر اساس منافع متقابل دو کشور توصیف و تاکید کرد که این برنامه علیه هیچ کشور ثالثی نیست.

العالم - ایران/ سیاسی

محمد کشاورز زاده، سفیر ایران در پکن در این خصوص نوشت: امضای سند همکاری‌های جامع ایران و چین ظرفیت‌های همکاری دو کشور به ویژه در حوزه‌های فناوری، صنایع، حمل و نقل و انرژی را شناسایی می کند.

وی افزود: این برنامه یک افق روشنی را برای عملیاتی کردن مشارکت جامع راهبردی دو کشور ترسیم می کند و علیه کشور ثالثی نیست و صرفا بر اساس منافع متقابل تدوین شده است.

سند همکاری‌های جامع ایران و چین صبح امروز شنبه توسط محمدجواد ظریف و وانگ یی وزیران خارجه دو کشور در محل وزارت امور خارجه در تهران امضا شد.

ایران و چین در جریان سفر رسمی شی جی پینگ به تهران در بهمن ماه ۱۳۹۴ با صدور بیانیه‌ای سطح روابط خود را به روابط راهبردی ارتقا دادند. در بند ۶ این بیانیه دو طرف آمادگی خود را برای رایزنی و مذاکره جهت انعقاد یک سند همکاری بلندمدت اعلام کردند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی با وزیر خارجه فرانسه گفتگو کرد


رئیس جدید موساد منصوب شد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و بلژیک


صنعا: منتظر درخواست حزب‌الله برای ورود به نبرد با صهیونیست‌ها هستیم


سردار شکارچی: تداوم جنایات در لبنان قابل تحمل نخواهد بود


عراقچی: نقض آتش‌بس در یک جبهه، نقض آتش‌بس در تمام جبهه‌هاست


پزشکیان: آمریکا و اسرائیل روند دیپلماتیک را با چالش مواجه کردند


قلعه شقیف؛ دستاوردی نمادین برای اسرائیل یا آغاز یک چالش میدانی جدیدبرای آن؟


استقبال حماس از درج رژیم صهیونیستی در فهرست سیاه سازمان ملل


مکرون: پاریس از تلاش‌ها برای دستیابی به توافق بین تهران و واشنگتن حمایت می‌کند