گفت و گوی ظریف با دبیر اجرایی سیکا در دوشنبه

دوشنبه 9 فروردين 1400
13:53
گفت و گوی ظریف با دبیر اجرایی سیکا در دوشنبه
دبیر اجرایی سیکا در دیدار وزیر امور خارجه از مشارکت و همکاری های جمهوری اسلامی ایران در فعالیت های منطقه ای سیکا قدردانی کرد.

العالم - ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه کنفرانس قلب آسیا در تاجیکستان، امروز دوشنبه با «کایرات ساریبای» دبیر اجرایی سیکا ملاقات کرد.

در این دیدار، دبیر اجرایی سیکا ضمن قدردانی از مشارکت و همکاری های جمهوری اسلامی ایران در فعالیت های منطقه ای سیکا، به تشریح برنامه های پیش روی سیکا از جمله برنامه ریزی برگزاری نشست وزرای عضو و نشست سران کشورهای عضو سیکا پرداخت.

ظریف نیز در این دیدار با اشاره به پایان دوره تک قطبی و غرب سالاری در نظام بین الملل، بر اهمیت آسیا و کشورهای منطقه در معادلات جاری روابط بین الملل تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن اعلام حمایت ایران از تقویت سیکا و همکاری های کشورهای عضو، از نقش قزاقستان در مذاکرات هسته ای ایران و نیز مذاکرات مربوط به روند صلح در سوریه در قالب روند آستانه به عنوان تنها روند موثر در بازگرداندن صلح به سوریه تقدیر کرد.

ظریف شامگاه یکشنبه وارد دوشنبه شد تا ضمن رایزنی با مقامات تاجیکستان در نهمین نشست قلب آسیا - روند استانبول شرکت کند.

ظریف همچنین در بدو ورود به تاجیکستان گفت که هدف جمهوری اسلامی ایران کمک به برقراری صلح پایدار و پایان درگیری ها در افغانستان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بررسی خواسته آیت‌الله خامنه‌ای از جوانان غرب برای ارایه ایده‌های جدید در اسلام ازنگاه پروفسوررادنی شکسپیر


ورود هیئت‌های بین‌المللی به فرودگاه مهرآباد برای شرکت در مراسم وداع با آقای شهید ایران


راهپیمایی خاموش فرانسوی‌ها در حمایت از غزه + فیلم


عراق برای استقبال از رهبر شهید انقلاب اسلامی آماده می‌شود


متفکر الجزایری: نام شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در تاریخ ماندگارخواهد ماند


هدیه کودکان عراق و لبنان به «آقای شهید ایران»+فیلم


دعوت روحانی اهل سنت به حضور پرشور در مراسم تشییع رهبر شهید


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان + فیلم


پزشکیان: شهادت رهبر عظیم‌الشأن اندوهی عمیق بر دل آحاد ملت ما و همه آزادگان جهان نشاند


قالیباف: خونخواهی رهبر انقلاب آزادی مسلمانان از ظلم آمریکا و اسرائیل است