دور جدید درگیری‌ها میان گروه‌های مسلحِ مورد حمایت ترکیه در الحسکه

شنبه 14 فروردين 1400
12:21
دور جدید درگیری‌ها میان گروه‌های مسلحِ مورد حمایت ترکیه در الحسکه گروه‌های مسلحِ تحت حمایت ترکیه در شهر "راس العین" در حومه الحسکه سوریه به دلایل نامعلومی وارد درگیری‌های شدید شده‌اند.

العالم- سوریه

به گزارش العالم، گروه موسوم به "مرکز دیده‌بان حقوق بشر سوریه"- وابسته به معارضان- اعلام کرد، در جریان درگیری‌ها میان گروه‌های مسلح تحت حمایت ترکیه در شهر راس العین، 3 تن از عناصر شورشی کشته شدند.

به گفته این منبع، درگیری‌ها میان دو گروهک وابسته به "السلطان مراد" و در نتیجه استعمال مواد مخدر در میان عناصر شورشی به وقوع پیوسته است. با این حال، دلیل قطعی این درگیری‌ها مشخص نیست.

شهر راس العین هر از گاهی شاهد تنش میان گروه‌های "السلطان مراد" و "درع الحسکه" است و مجروحان این خشونت‌ها برای مداوا به ترکیه منتقل می‌شوند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.