حضور نتانیاهو در جلسه دادگاه

دوشنبه 16 فروردين 1400
11:15
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، برای رسیدگی به اتهامات فساد علیه او، در جلسه دادگاه در قدس حاضر شد.

العالم _ فلسطین اشغالی

بعد از وقفه دو ماهه در برگزاری جلسات رسیدگی مقدماتی به پرونده‌های فساد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل نزدیک بودن انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی، این روند امروز (دوشنبه) از سر گرفته می‌شود.

با ادامه پیدا کردن روند دادرسی مقدماتی از پرونده‌های فساد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دادگاه قدس اشغالی، نتانیاهو امروز برای سومین بار شخصاََ در این جلسه حضور پیدا کرد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، رسیدگی به اتهامات نتانیاهو در دادگاه، امروز وارد مرحله اثباتی و پرسش و پاسخ از شاهدان احضار شده به این جلسه توسط دادستانی می‌شود.

بر این اساس، «لیات بن‌آری» یکی از دادستان‌های دادگاه قدس اشغالی در آغاز این جلسه، طی اظهاراتی حدوداََ بیست دقیقه‌ای به بیان اتهامات و جرائم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌پردازد.

سپس قضات دادگاه، اظهارات «ایلان یِشوها» سردبیر سابق نشریه «واللا نیوز» را به عنوان یکی از شهود در جدی‌ترین پرونده علیه نتانیاهو موسوم به «پرونده ۴۰۰۰» می‌شوند.

به نوشته تایمز اسرائیل، این سومین حضور نتانیاهو در دادگاه از زمان اعلام جرم رسمی علیه وی در ژانویه ۲۰۲۰ است که همزمان شده با روزی که «رووین ریولین» رئیس این رژیم قرار است با سران احزاب سیاسی اسرائیلی دیدار و درباره نخست‌وزیر آینده تصمیم‌گیری کند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیشتر در روز بیستم بهمن ماه در دادگاه حاضر شده و به همراه شرکای جرم در پرونده‌های فساد علیه خود، تمام اتهامات وارده را رد کرده بود.

دو هفته پیش اما «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم هشدار داده بود که نتانیاهو قصد دارد با اخراج دادستان کل، از روند محاکمه فرار کند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت