رایزنی‌های فشرده در وین در جریان است

سه شنبه 17 فروردين 1400
13:42
رایزنی‌های فشرده در وین در جریان است
رایزنی‌های فشرده در وین و در آستانه نشست کمیسیون مشترک برجام در جریان است و عراقچی شب گذشته با هیأت‌های چین و روسیه دیدار کرد و پیش از ظهر امروز نیز با هماهنگ کننده اتحادیه اروپا آخرین ترتیبات اجرایی نشست امروز را مرور کرد.

العالم - ایران / سیاسی

ساعت ۱۷:۰۰ امروز (سه‌شنبه) قرار است نشست کمیسیون مشترک برجام در وین با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان،‌ فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) و نماینده اتحادیه اروپا برگزار شود و در همین راستا رایزنی‌های فشرده بین هیأت‌های مختلف در وین جریان دارد.

در همین خصوص سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه که شامگاه دوشنبه در رأس هیأتی وارد وین شد، دیشب با رئیس هیأت چین و امروز با رئیس هیأت روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد.

عراقچی همچنین ساعت ۱۰:۰۰ امروز با «انریکه مورا» هماهنگ کننده اتحادیه اروپا و رئیس کمیسیون مشترک دیدار و آخرین ترتیبات اجرایی مربوط به برگزاری کمیسیون را مرور کرد.

* فحاشی ضد انقلاب به عراقچی

گفتنی است، بعد از این دیدار و هنگام خروج عراقچی از محل ملاقات، یکی از عناصر ضدانقلاب اقدام به فحاشی کرده و قصد تهاجم به وی را داشت که ناکام ماند. منافقین و دیگر عناصر ضدانقلاب امروز در وین در اعتراض به مذاکرات در مقابل هتل محل برگزاری کمیسیون مشترک تجمع کرده‌اند.

سفارت ایران در وین هشدارهای لازم را به پلیس اتریش نسبت به حفظ امنیت مذاکره کنندگان کشورمان داده است.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند


روایت قالیباف از ۶ شکست دشمن


پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است


وزیر نفت: دشمن از محاصره دریایی ایران نتیجه‌ای نخواهد گرفت


جدال در کنگره آمریکا بر سر جنگ ایران؛ تناقض گویی هگست


رایزنی تلفنی عراقچی با همتایان هندی و لهستانی درباره تحولات منطقه‌ و آتش بس


گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد


متجاوزان هیچ ارزشی برای حقوق بین‌الملل قائل نیستند


تأکید عربستان بر اجرای کامل معاهده «ان پی تی» و توقف درگیری‌ها در غزه