به دلیل عرضه محصولات اسرائیلی شکل گرفت؛

کمپین عربی برای تحریم امارات

پنج‌شنبه 19 فروردين 1400
12:58
کمپین عربی برای تحریم امارات 
کاربران عرب در اعتراض به ارائه محصولات اسرائیلی با برچسب اردن یا کرانه باختری در بازارهای امارات و صادرات آن به سایر کشورهای خلیج فارس، کمپین تحریم امارات را به راه انداختند.

العالم - امارات

به گزارش رای الیوم، اخیراً کمپینی برای تحریم کالاهای اماراتی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تحت عنوان «تحریم امارات» آغاز شده است. این کمپین در عربستان سعودی نیز فعال بوده و در واکنش به ارائه کالاهای اسرائیلی به نام «تولیدات اردنی» یا «تولید شده در کرانه باختری» ایجاد شده است.

اعضای این کمپین اعلام کردند که نمی خواهند با خرید این کالاها در سرقت علنی منابع اراضی فلسطین شریک باشند.

در این راستا خرماهای اسرائیلی تحت عنوان خرماهای اردنی یا کرانه باختری وارد بازارهای امارات و شماری از کشورهای حوزه خلیج فارس شده است.

در حساب کاربری کمپین مذکور آمده است، از همه شما دعوت می‌کنیم در سرقت عمومی منابع اراضی فلسطین مشارکت نکنید و به شما می‌گویم که با خرمای اسرائیلی افطار نکنید.

به نظر می‌رسد که این کمپین با محبوبیت زیادی روبرو شده و به کمپین هایی که پیش از این توسط عربستان سعودی جهت تحریم محصولات ترکیه راه اندازی شده بود پیوسته است. تفاوت این کمپین در آن است که این بار کالاهای اماراتی به دلیل دشمنی عربی و اسلامی با موجودیت رژیم اشغالگر صهیونیستی تحریم می شود.

چندی پیش نیز صدور کالاهای رژیم صهیونیستی به امارات و صادرات دوباره آن به کشورهای اسلامی با برچست ابوظبی به سوژه‌ای کاربران جهان عرب تبدیل شده بود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم