درگیری پلیس آمریکا با معترضان به نژادپرستی در مینیاپولیس

سه شنبه 24 فروردين 1400
01:31
درگیری پلیس آمریکا با معترضان به نژادپرستی در مینیاپولیس
پلیس آمریکا دوشنبه شب با معترضان به نژادپرستی در مینیاپولیس که پس از کشته شدن یک شهروند سیاهپوست دیگر به اعتراض برخاسته اند، درگیر شد.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، در پی شروع اعتراضات خشمگین در حومه شهر مینیاپولیس پس از کشته شدن یک جوان ۲۰ ساله سیاه پوست، پلیس آمریکا با گاز اشک آور و گلوله های پلاستیکی به معترضان شلیک کرد.

ناآرامی ها در بروکلین سنتر ساعاتی پس از آن آغاز شد که دادگاه "درک شووین" افسر پیشین پلیس مینیاپولیس که به جرم قتل جورج فلوید متهم شده است، قرار بود روز دوشنبه در یک دادگاه در فاصله کمتر از ۱۶ مایلی از سر گرفته شود.

یکسال پیش در شهر مینیاپولیس آمریکا جورج فلوید شهروند سیاهپوست به دست پلیس آمریکا با خشونت تمام کشته شد و این قتل باعث آغاز اعتراضات ضد نژادپرستی در سراسر ایالات متحده شد.

با گذشت یکسال و آغاز مجدد اعتراضات خیابانی، پلیس بروکلین سنتر با اعزام نیروهای ویژه درصدد سرکوب معترضان در آمد و با شلیک گلوله های پلاستیکی خواهان عقب نشینی معترضان شد.

شهردار بروکلین سنتر نیز برای آرام کردن اعتراضات از نیمه شب تا شش صبح قوانین منع آمد و شد برقرار کرد.

پلیس عصر یکشنبه در شهر بروکلین سنتر که در شمال شهر میناپولیس واقع است به سمت یک مرد سیاه‌پوست ۲۰ ساله به نام «داونته رایت» شلیک کرد و او را به قتل رساند.

0% ...

آخرین اخبار

توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند


گزارش العالم از روند احیای مجموعه ورزشی آزادی؛ بازسازی تأسیسات ورزشی آسیب‌دیده در پی تجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی به ایران


انتشار قطعه موسیقی به یاد رهبر شهید انقلاب؛ «أنت حيّ»...


کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت