انتقاد مصر از لجبازی و سرسختی اتیوپی در مذاکرات سد النهضه

پنج‌شنبه 26 فروردين 1400
19:40
انتقاد مصر از لجبازی و سرسختی اتیوپی در مذاکرات سد النهضه سامح شکری وزیر خارجه مصر گفت که بحران سد النهضه به میزان ضرری بستگی دارد که متوجه مصر خواهد شد.

العالم -مصر

اين وزیر مصری افزود:"مذاکرات، بخصوص با سرسختی در توافق بر سر آبگیری دوم سد النهضه، بسیار طولانی شده است. موضع مصر مبنی بر رسیدن به توافق قانونی الزام آور، روشن است".

وی طی جلسه ای با کمیته امور آفریقای مجلس نمایندگان خاطرنشان کرد:" زیانی متوجه مصر نخواهد شد. دستگاه های حکومتی هر لحظه این موضوع حیاتی برای مردم مصر را دنبال می کنند و از آن غافل نمی شوند".

وی ادامه داد:"تا این لحظه تلاش های صورت گرفته سه طرف مذاکره، نتایج مورد انتظار ما را نداشته است. مذاکرات با مشورت، ارتباط و فعال سازی نقش ناظرانی چون آمریکا و اتحادیه اروپا نیز به نتیجه نرسیده است".

شکری تاکید کرد:" جامعه جهانی لجبازی اتیوپی را زیرنظر دارد. هنگامی که مصر به جامعه جهانی متوسل می شود کاملا واضح است که تمام تلاش خود را در مقابل سرسختی یک جانبه اتیوپی صرف کرده است".

0% ...

آخرین اخبار

حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی


سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب