جمهوری آذربایجان، سفیر اتحادیه اروپا را احضار کرد

شنبه 28 فروردين 1400
11:44
جمهوری آذربایجان، سفیر اتحادیه اروپا را احضار کرد دیدار اخیر "تویوو کلار" نماینده ویژه اتحادیه اروپا در امور قفقاز جنوبی با " داوید بابایان " وزیر خارجه جمهوری خودخوانده قره باغ کوهستانی در ایروان اعتراض دولت باکو را در پی داشت و سفیر اتحادیه اروپا به وزارت خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش واحد مطبوعاتی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان، " گستوسیس یانکائوسکاس " سفیر اتحادیه اروپا در باکو در این ارتباط به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار و مراتب اعتراض این کشور به وی ابلاغ شد .

بر اساس این گزارش به اطلاع سفیر اتحادیه اروپا رسانده شد که نماینده ویژه اتحادیه اروپا در امور قفقاز جنوبی نباید اقداماتی را انجام دهد که واقعیتهای جدید منطقه را پس از پایان درگیری ها در نظر نمی گیرد و صلح شکننده را تهدید می کند و انتظارات نامعقولی را به طرف مقابل می دهد .

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان همچنین اعلام کرد که چنین اقدامات نماینده ویژه اتحادیه اروپا در امور قفقاز جنوبی موجب تضعیف اعتماد طرف آذربایجانی نسبت به وی می شود .

به گزارش ایرنا، برخی رسانه های جمهوری آذربایجان روز گذشته به نقل از منابع ارمنی از دیدار ۱۴ آوریل ( ۲۵ فروردین ماه ) جاری "تویوو کلار" نماینده ویژه اتحادیه اروپا در امور قفقاز جنوبی با " داوید بابایان " وزیر امور خارجه جمهوری خودخوانده قره باغ کوهستانی در ایروان ، خبر دادند .

0% ...

آخرین اخبار

چهره‌های مطرح جهان درباره تشییع رهبر شهید انقلاب چه گفتند؟


پیام تشییع میلیونی امام شهید به آمریکا؛ این نظام سقوط نخواهد کرد+ویدئو


حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، پروژه های بی ثبات سازی ایران را به شکست کشاند+ ویدئو


میراث ماندگار رهبر شهید انقلاب؛ روایتی از دستاوردهای چهار دهه رهبری + ویدئو


میراث قائد شهید؛ استقلال سیاسی و عدم وابستگی به قدرت های بین‌الملی+ویدئو


امام شهید امت؛ از سیاست و رهبری تا شعر و فرهنگ + فیلم


مستندی از نقش امام شهید در سال‌های پیروزی انقلاب و دفاع مقدس+فیلم


روایت پیوند استثنایی میان «سید حسن» و «امام» شهید در جبهه مقاومت + فیلم


بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت


وزیر خارجه بورکینافاسو: ایران به الگویی بی‌بدیل از عزت‌طلبی و استقلال‌خواهی تبدیل شده‌است