ارتش آمریکا یک کاروان سلاح و مهمات به حومه الحسکه فرستاد

دوشنبه 30 فروردين 1400
08:34
ارتش آمریکا یک کاروان سلاح و مهمات به حومه الحسکه فرستاد منابع رسانه‌ای سوریه اعلام کردند، ارتش آمریکا یک کاروان حامل سلاح، مهمات جنگی و لجستیکی و تعدادی خودروی زرهی را به پایگاهش در الشدادی واقع در حومه الحسکه اعزام کرده است.

العالم- سوریه

به گزارش العالم، خبرگزاری رسمی سوریه ( سانا) با اعلام این خبر، تصریح کرد، کاروانی متشکل از 24 کامیون متعلق به نیروهای اشغالگر آمریکایی، عصر یکشنبه از طریق گذرگاه غیرقانونی "الولید" وارد خاک سوریه شد.

برخی منابع نیز اعلام کردند، کاروان نیروهای آمریکایی از "رمیلان" از طریق جاده بین‌المللی به "القامشلی" حرکت کرد و از آنجا به پایگاه اشغالگران در الشدادی واقع در حومه جنوبی الحسکه منتقل شد و همزمان با این عملیات انتقال، جنگنده‌های آمریکا در این منطقه به صورت گسترده پرواز می‌کردند.

ارتش آمریکا و گروه شبه‌نظامی "قسد"- همپیمان با آن، بخش عمده‌ای از میادین نفتی در استان‌های الحسکه و دیرالزور را در اختیار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق