هشدار وزیر دفاع روسیه به تنش آفرینی آمریکا و ناتو در منطقه

سه شنبه 31 فروردين 1400
21:25
هشدار وزیر دفاع روسیه به تنش آفرینی آمریکا و ناتو در منطقه وزیر دفاع روسیه از آمریکا، اوکراین و ناتو به دلیل تنش زایی در مرزهای روسیه و دریای سیاه انتقاد کرد.

العالم - آمریکا

وزیر دفاع روسیه سه شنبه بعد از ظهر به وقت تهران از اقدام‌‌های تحریک آمیز آمریکا و ناتو در دریای سیاه ابراز ناخرسندی کرد.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه در این زمینه گفت: «آمریکا و ناتو در پی فعالیت‌های تحریک آمیز در دریای سیاه هستند.»

وزیر دفاع روسیه در ادامه گفت: «اوکراین نیز تلاش دارد ثبات در منطقه "دونباس" را برهم زند.»

این در حالی است که وزیر خارجه اوکراین سه شنبه بعد از ظهر به وقت تهران احتمال حمله روسیه به اوکراین را رد نکرد. «دیمیتری کولبا» وزیر خارجه اوکراین گفت: «در هفته‌های آتی شمار نیروهای روسیه مستقر در مرز با اوکراین به بیش از 120 هزار نفر می‌رسد.»

وزیر خارجه اوکراین در ادامه گفت، کی‌یف در پی جنگ یا تنش زایی با روسیه نیست اما مرحله جدیدی از تجاوز روسیه به اوکراین را نمی‌توان نادیده گرفت.

وی افزود که وضعیت در مرزها پر تنش است، اما به ارتش دستور داده شده واکنشی از خود نشان ندهد.

اوکراینی‌ها هفته گذشته روسیه را به استقرار نیروهای نظامی در اطراف مرزهای مشترک متهم کرده و مدعی شدند جدایی‌طلبان تحت حمایت روسیه به صورت سیستماتیک، آتش‌بس در شرق اوکراین را نقض می‌کنند. کی‌یف چندی پیش کمک‌ نظامی چند صد میلیون دلاری از آمریکا شامل خودروهای زرهی، پهپاد و موشک‌های ضد تانک دریافت کرده و مشغول انباشت آنها در نزدیکی مرز روسیه است.

دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه نیز امروز سه‌شنبه درباره وضعیت سفیر این کشور در واشنگتن و همتای آمریکایی او در مسکو به ارزیابی پرداخت. پسکوف در نشست خبری روزانه در کرملین، با اشاره به تنش‌های اخیر بین کشورهای اروپایی و آمریکا با مسکو، گفت: «روسیه طرفی نبود که تنش را با غرب آغاز کرد و همچنین آماده قربانی کردن منافع خود نیست، اما راه همچنان برای گفت‌وگو باز است».

وی در ادامه تصریح کرد: «ما از کشورهای غربی می‌خواهیم که آرامش خود را حفظ کرده و وسواس جمعی ضد روسی را کنار بگذارند.»

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم