وال استریت ژورنال: آمریکا آماده کاهش تحریم‌های بانکی و نفتی ایران است

چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400
22:20
وال استریت ژورنال: آمریکا آماده کاهش تحریم‌های بانکی و نفتی ایران است
یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه مدعی شد که دولت آمریکا آماده لغو بخشی از تحریم‌های بانکی و نفتی علیه ایران است.

العالم - آمریکا

پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی وال‌استریت ژورنال چهارشنبه شب در گزارشی به نقل از منابع آگاه مدعی شد که دولت بایدن آمادگی دارد که بخشی از تحریم‌های وضع‌شده علیه بخش‌های مختلف اقتصاد ایران به‌ویژه بخش بانکی و نفتی را لغو کند.

دو منبع آگاه به وال‌استریت ژورنال گفته‌اند که دولت آمریکا برای برداشتن تحریم‌هایی که تحت عنوان «تروریسم» علیه بانک مرکزی، شرکت ملی نفت، شرکت‌های حمل‌ونقل نفت و چندین بخش کلیدی اقتصاد ایران از جمله فولاد و آلومینیوم وضع شده است، آمادگی دارد.

یک مقام ارشد اروپایی نیز در گفتگو با وال‌استریت ژورنال مدعی شده است که واشنگتن اخیراً سیگنال‌هایی دال بر آمادگی برای کاهش تحریم‌های خود علیه بخش‌های دیگری از اقتصاد ایران از جمله نساجی، خودروسازی، کشتیرانی و بیمه صادر کرده است.

اما وال‌استریت ژرونال به نقل از منابع خود گزارش داده است که آمریکا هنوز تصمیمی برای خارج کردن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست موسوم به گروه‌های تروریستی خارجی (از نظر آمریکا) ندارد و این مسئله همچنان جزو موارد اختلاف دو طرف است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد