پیام ساکنان غزه به اهالی بیت المقدس: قلب و سلاح ما با شماست

جمعه 3 ارديبهشت 1400
23:03
پیام ساکنان غزه به اهالی بیت المقدس: قلب و سلاح ما با شماست کمیته عالی پیگیری گروه‌های ملی و اسلامی، تظاهراتی برای حمایت از قدس و اهالی آن که مورد حمله وحشتناک شهرک نشینان و ارتش اشغالگر قرار گرفتند، راه انداختند در این تظاهرات فرماندهان دو جنبش جهاد اسلامی و حماس شرکت کرده و تاکید کردند مقاومت پشت قدس و اهالی آن باقی خواهند ماند.

العالم - فلسطین اشغالی

پیام پایداری از مساجد نوار غزه برای مسجدالاقصی ارسال شد تا به همگان ثابت کند که فلسطینیان اگر قدس مورد ستم قرار بگیرد، همه با هم یکی هستند.

نمازگزاران از دهها مسجد نوار غزه به راه افتادند تا برای حمایت از قدس فریاد بزنند و از پایداری انقلابیون حمایت کنند، جنبش حماس و جهاد اسلامی پویش های همبستگی تشکیل دادند تا تاکید کنند مقاومت فلسطینی حاضر است تا به درخواست قدس پاسخ بدهد.

"خالد البطش" یکی از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی نیز گفت: این تظاهرات گروه‌های ملی و اسلامی نوار غزه که در مساجد مختلف برگزار می شود، علیرغم محاصره خانواده های ما در قدس که در صدد حمایت از بیت الله، قدس و حاکمیت ملی هستند، برای تاکید بر حمایت از آنها و حمایت از ملت ما در غزه بود.

"عبداللطیف القانوع " سخنگوی جنبش حماس نیز گفت: ملت فلسطین وارد درگیری قهرمانانه و حماسه ای بزرگ با دشمن صهیونیستی شده که درصدد تحمیل اراده و شکستن ابهت اشغالگران است و مردم فلسطین در استان های مختلف نوار غزه با پویش های خشم و حمایت و پشتیبانی از اهالی قدسخارج شدند تا تاکید کنند ما با آنها، میان آنها و پشت آنها هستیم .

"محمود الزهار" عضو دفتر سیاسی جنبش حماس نیز گفت: حمله به قدس حمله به همه ملتهاست از اینرو تظاهرکنندگان عرب و مسلمان باید برای یاری آن که مورد حملات شهرک‌نشینان قرار گرفته به پا خیزند.

وی گفت: سلاح، موشک‌های ما با شماست و از این سرزمین، ملت و مقدسات دفاع خواهیم کرد و این پیام ما به اشغالگران است که بدانند موانع نمی تواند قلب های تپنده غزه را از یاری قدس متوقف کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


قرارگاه‌ خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد