به دنبال محاکمه عامل قتل جورج فلوید؛

پلیس آمریکا ۶ نفر را به ضرب گلوله از پای درآورد

يکشنبه 5 ارديبهشت 1400
12:06
پلیس آمریکا ۶ نفر را به ضرب گلوله از پای درآورد با وجود محکوم شدن افسر پلیس عامل قتل جورج فلوید، اما خشونت نیروهای امنیتی آمریکا علیه مردم همچنان ادامه دارد به طوری که دست کم ۶ نفر فقط ظرف ۲۴ ساعت گذشته در این کشور کشته شدند.

العالم - آمریکا

به گزاش آسوشیتدپرس، بعد از محاکمه و محکوم شدن «درک شوین» در مینیاپولیس به اتهام قتل جورج فلوید ۶ نفر دیگر فقط در ظرف ۲۴ ساعت از سوی پلیس آمریکا هدف قرار گرفته و کشته شده‌اند.

بر اساس این گزارش، یک دختر ۱۶ ساله در کلمبوس اوهایو، یک مرد در کالیفرنیا، یک مرد ۴۲ ساله در شرق کارولینای شمالی، دو نفر در سن آنتونیو و یک مرد ۳۱ ساله در مرکز ماساچوست به قتل رسیده‌اند.

آسوشیتدپرس در این رابطه می‌نویسد: حتی با وجود آنکه هنوز روند دادگاه درک شوین در ذهن‌ها تازه است بار دیگر خون در خیابان‌های آمریکا جاری شده و ۶ نفر دیگر به دست پلیس کشته شده‌اند. این مرگ‌ها، در برخی موارد، اعتراضات جدیدی را برای عدالت برانگیخت و برخی گفتند که این مسائل نیاز فوری به تغییرات اساسی در پلیس آمریکا را منعکس می‌کنند - نیازی که در حکم شووین نمی‌توان آن را ملاحظه کرد.

بر اساس این گزارش، هر چند در پرونده قتل جورج فلوید، پلیس عامل قتل محکوم شد اما این پرونده یکی از معدود مواردی بوده که در آن پلیس محکوم شده است و به سختی می‌توان مورد مشابهی را یافت که در آن پلیس آمریکا به اتهام اعمال خشونت علیه مردم بویژه اقلیت‌های حاضر در این کشور محکوم شده باشد.

به عبارت دیگر حکم‌هایی نظیر آنچه علیه درک شوین صادر شده برای متوقف کردن خشونت پلیس علیه مردم در آمریکا کافی و بازدارنده نیستند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


گسترش کارزار «به شما دروغ گفتند» از غزه تا قونیه


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"