30 نظامی ارتش نیجریه در حمله مهاجمان مسلح مرتبط با داعش کشته شدند

دوشنبه 6 ارديبهشت 1400
20:07
30 نظامی ارتش نیجریه در حمله مهاجمان مسلح مرتبط با داعش کشته شدند خبرگزاری رویترز اعلام کرد که بیش از 30 نظامی ارتش نیجریه در حمله مهاجمان مسلح وابسته به داعش به پایگاهی نظامی در شمال شرق این کشور کشته شدند.

العالم - آفریقا

مردان مسلح با حمله به یک پایگاه نظامی در شمال شرق نیجریه ۳۰ سرباز ارتش این کشور را به قتل رساندند.

خبرگزاری رویترز به نقل از ساکنان محلی و برخی از سربازان آنجا گزارش داد، مهاجمان که گمان می‌رود وابسته به شاخه داعش در آن منطقه هستند، بعد از ظهر دیروز یکشنبه، پایگاهی را در شهرک «ماینوک» استان «بورنو» در شمال شرق نیجریه هدف گرفتند.

سخنگوی نظامی ارتش نیجریه نیز بدون ارائه جزئیات این حادثه گفته که بزودی در این باره بیانیه‌ای صادر می‌کند.

ماینوک در ۵۵ کیلومتری مایدوگوری پایتخت ایالت بورنو واقع است و کلا منطقه شمال شرق نیجریه از یک دهه پیش تاکنون در معرض حمله تروریست‌ها قرار دارد که با کشته شدن بیش از ۳۰ هزار نفر و آوارگی دستکم دو میلیون نفر همراه شده است.

در سال جاری میلادی ده‌ها سرباز و غیرنظامی با افزایش ناامنی در مناطق مختلف نیجریه کشته شدند. کم‌تر از یک ماه پیش نیز ۳۰ سرباز دیگر این کشور در چهار حمله مهاجمان مسلح در شمال شرق نیجریه کشته شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران