خروج نظامیان خارجی از عراق، محور دیدار مشاور امنیت ملی الکاظمی با مسئول فرانسوی

پنج‌شنبه 9 ارديبهشت 1400
23:11
خروج نظامیان خارجی از عراق، محور دیدار مشاور امنیت ملی الکاظمی با مسئول فرانسوی مشاور امنیت ملی دولت عراق و کاردار سفارت فرانسه در بغداد امروز با یکدیگر دیدار و درباره موضوع خروج نظامیان خارجی از عراق گفت‌وگو کردند.

العالم - عراق

کاردار سفارت فرانسه در بغداد در دیدار با مشاور امنیت ملی عراق گفت که کشورش از تصمیم‌های حاکمیتی عراق حمایت می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، دفتر مشاور امنیت ملی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد:قاسم الاعرجی امروز میزبان کاردار سفارت فرانسه بود و در این دیدار مسئول فرانسوی از حمایت کشورش از تصمیم های مستقل عراق گفت و تاکید کرد که فرانسه به حاکمیت عراق احترام می‌گذارد و همواره از آرمان های ملت عراق پشتیبانی می‌کند.

بر اساس این بیانیه، موضوع خروج نظامیان خارجی از عراق و موضوع گفت‌وگو راهبردی میان بغداد و واشنگتن و کار مستشاری ناتو در عراق از جمله محورهای گفت‌وگوی مشاور امنیت ملی عراق با کاردار سفارت آمریکا است.

در این بیانیه آمده است که دو طرف بر اهمیت تحکیم و تقویت روابط رو به رشد میان بغداد و پاریس در همه سطوح تاکید کردند.

مشاور امنیت ملی عراق در مقطع اخیر دیدارهای فشرده‌ای با سفرای کشورهای عضو ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش داشته که در این دیدارها بر لزوم خروج نظامیان خارجی از عراق تاکید کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل