خطیب مسجدالاقصی: اشغالگران با انواع سلاح‌ها «جنگ واقعی» را در مسجدالاقصی رقم زده‌اند

دوشنبه 20 ارديبهشت 1400
16:06
خطیب مسجدالاقصی: اشغالگران با انواع سلاح‌ها «جنگ واقعی» را در مسجدالاقصی رقم زده‌اند

خطیب مسجدالاقصی گفت اتفاقاتی که در این مکان مقدس در حال وجود است، یک جنگ واقعی است که از سال ۱۹۶۷ به این سو سابقه ندارد.

العلام - فلسطین اشغالی

شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجدالاقصی در سخنانی گفت که مأموران رژیم صهیونیستی با انواع سلاح‌ها یک «جنگ واقعی» را در مسجدالاقصی رقم زده‌اند.

او به خبرگزاری فلسطینی صفا گفت که مسجدالاقصی زیر پای نیروهای ویژه و تک تیراندازهای رژیم اشغالگر قدس آلوده شده، مورد تجاوز قرار گرفته و اشغال شده است و چنین وقایعی از سال ۱۹۶۷ که شهر قدس اشغال شد، سابقه ندارد.

خطیب مسجدالاقصی در ادامه گفت که نظامیان رژیم صهیونیستی عامدانه با گلوله‌های پلاستیکی به سر و چشم نمازگزاران شلیک می‌کنند و عمده نمازگزاران از این دو ناحیه مجروح شده‌اند.

به گفته شیخ «عکرمه صبری» مأموران صهیونیستی می‌خواهند نمازگزاران و معتکفان را از مسجد بیرون انداخته تا راه ورود شهرک‌نشینان و تجاوز به حریم مسجد باز شود؛ در حالیکه تمامی مسجدالاقصی متعلق به مسلمانان است و آن‌ها هیچ حقی در این مسجد ندارند.

او با انتقاد از موضع کشورهای عربی و اسلامی، افزود: «کشورهای عربی و اسلامی در خصوص اتفاقاتی که در مسجد الاقصی رخ می‌دهد، چه می‌کنند؟ همه باید به مسئولیت خود در قبال اتفاقات این مسجد عمل کنند».

به گفته وی بنیامین نتانیاهو تلاش دارد با این کارها، جناح راستگرای تندرو را خشنود کند تا آن‌ها از وی برای ابقای در پست نخست‌وزیری حمایت کنند و در این میان مسجدالاقصی قربانی می‌شود.

صحن‌های مسجد‌الاقصی، از صبح امروز (دوشنبه - ۱۰ می) بار دیگر شاهد یورش نظامیان صهیونیست در راستای حمایت از شهرک‌نشینان به نمازگزاران فلسطینی است.

در ادامه حملات نظامیان صهیونیست به فلسطینی‌ها در محله شیخ جراح در قدس شرقی، شب گذشته دست کم چهارده فلسطینی مجروح شدند که چهار نفر از آنها به بیمارستان انتقال یافتند.

نظامیان صهیونیست، دیشب همچنین در باب العامود در مسجدالاقصی به فلسطینی‌ها حمله کردند تا آنها را متفرق کنند. نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین تعدادی از معترضان فلسطینی را در محله شیخ جراح و باب العامود بازداشت کردند.

در مقابل نیز گروههای مقاومت فلسطینی امروز در بیانیه مشترکی، خواستار اعلام بسیج عمومی در قدس، کرانه باختری و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ برای مقابله با صهیونیست‌ها شدند.

0% ...

آخرین اخبار

مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره دارایی‌های ایران


قائم‌پناه: دارایی‌های بلوکه‌شده ایران به صورت کامل و تدریجی آزاد می‌شود


تسریع احداث قطعه‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی ایران با حضور متخصصان روسی


ابعاد و ضوابط مذاکره با "دشمن"؛ تحلیل سیاسی از سخنان اخیر رهبر انقلاب اسلامی


ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره