غافلگیری غیرمنتظره برای رژیم اشغالگر .. مقاومت فلسطینی با این رژیم چه کرد؟

چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400
18:51
"صائب شعث"، کارشناس روابط عربی گفت: مقاومت فلسطینی توانسته است با حمایت محور مقاومت شامل ایران، سوریه و حزب الله، سلاح های خود را توسعه دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

این مساله موجب شده است که رژیم اشغالگر اسرائیل از لحاظ نظامی از قدرت و هوشمندی مقاومت غافلگیر شود و این امر، موجب دستپاچگی سامانه گنبد آهنین شده است که گمان می رفت مانعی دربرابر موشک های مقاومت باشد.

صائب شعب در گفتگو با شبکه العالم گفت: آنچه موجب دستپاچگی رژیم اشغالگر اسرائیل شد، این است که حرکت جوانان فلسطیی در اللد و دیگر شهرهای واقع در اراضی اشغالی برای مقابله با رژیم اسرائیل آغاز شده و نسل جدید فلسطین، وضعیت تاریخی جدید را در مقابله با رژیم اشغالگر فراهم کرده است.

وی افزود: سرویس های اطلاعاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی از نفوذ به داخل مقاومت فلسطین در غزه ناتوان مانده است.

شعث تصریح کرد: پیام مقاومت فلسطین در نبرد شمشیر قدس به قلب صهیونیست ها در تل آویو و دیگر شهرک ها رسیده است . این درحالیست که رژیم صهیونیست، با ادامه وحشی گری خود علیه فلسطینی ها تلاش می کند تا مقاومت را وادار به پذیرفتن شرایط خود کند.

شعث افزود: رژیم اشغالگر تلاش می کند تا با هدف قرار دادن غیرنظامیان در غزه ، مقاومت را دستپاچه کند.

وی تاکید کرد: مقاومت فلسطینی به هیچ یک از شهرک نشینان اجازه نخواهد داد تا حتی یک خانه از خانه های فلسطینی ها را بگیرند و مقاومت اکنون با عزم و اقتدار بیشتر، تلاش می کند تا خود را به قلب رژیم صهیونیستی برساند.

این کارشناس روابط عربی اظهار داشت دولت امریکا، بیشتر از صهیونیست ها، صهیونیستی است و از عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر استقبال کرد و این دولت، از صهیونیست ها نسبت به فلسطینی ها و مسلمانان افراطی تر است.

وی امریکا را دشمن اساسی ملت فلسطین دانست و گفت به همین دلیل آمریکا نمی تواند نقش میانجی را میان فلسطینی ها و صهیونیست ها ایفا کند.

شعث گفت : صهیونیست ها که آمده اند تا از ثروت های ملت فلسطین بهره برداری کنند، به کشورهایی که از آنجا آمده اند، بازخواهند گشت و نتنیاهو با این کار، به دام جنگ افتاده و در آتش آن می سوزد.

وی اظهار داشت : جامعه بین الملل و سازمان ملل و دیگر نهادهای بین المللی ، همه آن ها دروغی است که امریکا آنرا اداره می کند چرا که رژیم صهیونیستی در هر جنگی که وارد آن شود، به غرب نیاز دارد.

وی گفت: آمریکا هر وقت که ضرورت اقتضا کند، به خاطر منافعش ، هم پیمانان خود را رها می کند.

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود