کرانه باختری؛ فیلی عظیم الجثه که به حرکت درآمده است

شنبه 25 ارديبهشت 1400
14:07
کرانه باختری؛ فیلی عظیم الجثه که به حرکت درآمده است انتفاضه کنونی در کرانه باختری را باید به فیل تشبیه کرد که سخت به حرکت در می‌آید، اما اگر به حرکت درآید طومار صهیونیست‌ها را در هم خواهد پیچید.

العالم - فلسطین اشغالی

رای الیوم با اشاره به انتفاضه کنونی در کرانه باختری آنرا متفاوت از موارد قبلی دانسته و در ادامه این سئوال را مطرح کرده است که آیا «نتانیاهو» توان جنگ در سه جبهه همزمان را دارد؟

رای الیوم می نویسد: کرانه باختری مانند فیل است که آرام حرکت می‌کند؛ اما اگر به حرکت درآید هر چی شهرک نشین و نظامی اسرائیلی بر سر راهش باشد را نابود می‌کند.

جوانان کرانه باختری حامی مسجد الاقصی و محله شیخ جراح شده‌اند و همبستگی کاملی با مقاومت در غزه دارند و این تا تحقق همه اهداف هر اندازه که زمان ببرد و جانفشانی نیاز داشته باشد، ادامه خواهد یافت.

انتفاضه به« نابلس»، «الخلیل»، «جنین» و همه شهرها و مناطق و روستاها در کرانه باختری بازگشته است و رویارویی با نظامیان غاصب اسرائیلی شعله ور شده و خیابان‌ها و همه میادین به سرعت به آتش تبدیل شده است.

رای الیوم گزارش داد: شهادت شماری از فلسطینی‌ها در روز جمعه پس از نماز جمعه و در مناطق مختلف کرانه باختری، سرآغاز تحولی خطرناکی است که مقامات رژیم صهیونیستی به شدت از آن هراس دارند و از بیم وقوع آن به خود میلرزند.

این ترس به این دلیل است که کرانه باختری که حدود 25 سال از آرامش برخوردار بوده است به سبب تداخل با شهرک‌ها و عمق رژیم صهیونیستی به مثابه مسلخ واقعی رژیم صهیونیستی است به ویژه که اگر انتفاضه کنونی مشابه انتفاضه مسلحانه دوم شدت یابد و جوانان آن به سلاح روی آورند.

ملت فلسطین درسه ضلع در اراضی 1948، کرانه باختری و غزه بر مقاومت و یاری مسجد الاقصی و ساکنان محله شیخ جراح، متحد شده اند و این در سایه چتر حمایتی گروه‌های مقاومت فلسطین است

این دستاورد در شرایطی است که زوگویی رژیم صهیونیستی به حداعلی خود رسیده است و این برداشت اشتباه وجود دارد که ملت فلسطین تسلیم شده است.

رای الیوم می‌نویسد: جای هیچ شکی باقی نمی‌ماند که ساکنان کرانه باختری انتفاضه اول و دوم آنها، رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان را به وحشت انداخت، پرچمدار انتفاضه سوم با شجاعت هستند و شروع آن در روز جمعه و شهادت و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی بود و روزهای آتی آکنده از تحولات شوک آور برای نتانیاهو شهرک نشینان آن است.

صبر راهبردی به سر آمده است و این انتفاضه متوقف نخواهد شد مگر با نابودی و جارو کردن همه شهرک‌های احداث شده در این سرزمین پاک و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر همه اراضی اشغالی.

تسنیم

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تأکید روسیه بر پیامدهای تأمین تسلیحات برای کی‌یف از سوی آمریکا و ترکیه


زخمی شدن 3 نظامی صهیونیست در کمین نیروهای حزب‌الله


افزایش تدابیر امنیتی اسپانیا و مراکش در مرز سئوتا همزمان با فراخوان‌های عبور مهاجران


گزارش العالم: فلسطینیانی که پس از خروج از خانه دیگر اجازه بازگشت ندارند+ فیلم


تاکید سران قوا بر ضرورت تداوم هماهنگی و هم‌افزایی میان قوای سه‌گانه


تکرار حملات عربستان سعودی به استان صعده یمن


امام جمعه بغداد: اگر آمریکا شروط ایران را نپذیرد به ناچار باید از منطقه خارج شود


بررسی پیشرفت‌های توافق امنیتی با ایران در نشست مقامات بغداد و اربیل


حضور استاد ۱۶ ساله شطرنج ایران در میان برترینهای جام‌جهانی بازی‌های الکترونیک


واکنش رئیس‌جمهور لبنان به نقض مکرر توافق چارچوب توسط رژیم صهیونیستی در جنوب کشور