جهاد اسلامی: پیروزی خود را در نبرد «شمشیر قدس»، تکمیل می‌کنیم

يکشنبه 26 ارديبهشت 1400
15:18
جهاد اسلامی: پیروزی خود را در نبرد «شمشیر قدس»، تکمیل می‌کنیم جنبش جهاد اسلامی با تأکید بر تکمیل پیروزی در نبرد شمشیر قدس، گفت که مقاومت، تنها راه مقابله با صهیونیستهای قاتل است.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز یکشنبه تأکید کرد که نبرد «شمشیر قدس»، اهداف مهمی برای مسئله فلسطین کسب کرده است.

این جنبش با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد، حملاتی که بامداد امروز توسط جنگنده اف-35 به نوار غزه صورت گرفت، تلاشی برای ترساندن غیرنظامیان است.

پایگاه خبری «فلسطین الیوم» ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، این بمباران پس از آن صورت گرفت که نیروهای مقاومت، ضربات دردناکی به صهیونیستها وارد کردند.

در این بیانیه تأکید شد، مقاومت اهداف مهمی به دست آورده است و تصمیم دارد برای انتقامگیری از خون کودکانی که تروریستهای قاتل، آنان را کشتند، این پیروزی را تکمیل کند.

بر اساس این بیانیه، فقط با مقاومت می‌توان در برابر این آدمکش‌ها ایستادگی کرد و بمباران برجهای مسکونی و مؤسسات غیر نظامی، بهترین گواه بر تروریسم دولتی صهیونیستهاست.

جهاداسلامی تأکید کرد که موضع آمریکا، موجب پوشش این کشتار شده و در این مسئله نیز مشارکت دارد.

این جنبش فلسطینی در پایان تأکید کرد، جریان مقاومت، دشمن را به زانو درمی‌آورد و با قدرت اراده و عزم، کاری خواهد کرد که این رژیم دست خود را از روی قدس بردارد و حملات را متوقف کند.

درگیری‌ها در فلسطین پس از آن شروع شد که نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست اخیرا با حمله به نمازگزاران فلسطینی در مسجدالأقصی و قدس اشغالی، بشدت آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار داده و باعث شعله‌ور شدن خشم فلسطینیان شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد


تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود


رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


ترامپ و سیاست فرار از مسوولیت؛ از اقتصاد و تورم آمریکا تا جنگ علیه ایران


آغاز پروازهای مسافربری میان روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه