بیانیه آیت الله العظمی گرگانی در محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی/ ریختن خون بی گناهان عادت همیشگی این رژیم است/ مسلمان به کمک مردم ستم دیده فلسطین بشتابند

چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400
21:34
بیانیه آیت الله العظمی گرگانی در محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی/ ریختن خون بی گناهان عادت همیشگی این رژیم است/ مسلمان به کمک مردم ستم دیده فلسطین بشتابند حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان در بیانیه ای ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین از ملت های مسلمان و کشورهای اسلامی خواستار حمایت معنوی و مادی از مردم ستم دیده فلسطین شد.

العالم - ایران / سیاسی

متن بیانیه حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی به شرح زیر است:

جنایات ددمنشانه رژیم سفاک صهیونیستی که با محاصره و آزار دائمی مردم مظلوم فلسطین سعی در وادار کردن آنها به رها کردن خاک و سرزمین و آرمان های خود دارد با سکوت و بعضاً حمایت جوامع جهانی و مستکبرین هر روز ابعاد تازه‌ای به خود می گیرد، ریختن خون زنان، مردان و کودکان بی گناه عادت همیشگی این رژیم است.

اینجانب ضمن محکوم کردن این جنایات از همه آزاد مردان جهان، مخصوصا ملت های مسلمان و کشورهای اسلامی می خواهم که با حمایت معنوی و مادی خود به کمک مردم ستم دیده فلسطین بشتابند و از ملت فلسطین نیز می خواهم که با توکل و امید به خداوند مقاوم بوده و مطمئن باشند که نصرت الهی با آنها خواهد بود.

سید محمد علوی گرگانی

7 شوال 1442

0% ...

آخرین اخبار

موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی


نیروی دریایی سپاه: آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند