نماینده سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس با هنیه دیدار کرد

پنج‌شنبه 30 ارديبهشت 1400
19:51
نماینده سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس با هنیه دیدار کرد هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل، در سفر رسمی به قطر با هدف آتش‌بس میان گروه‌های مقاومت و رژیم صهیونیستی، با رهبر حماس دیدار کرد.

العالم - اروپا

«تور ونسلند» هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در امور روند صلح در غرب آسیا روز پنجشنبه وارد قطر شد.

ونسلند «در دیداری رسمی و در راستای تشدید تلاش‌های سازمان ملل برای ایجاد صلح میان غزه و اسرائیل» وارد دوحه شد.

این مقام دیپلماتیک افزود: «سازمان ملل به‌طور فعالانه با تمام طرف‌های مربوطه در تماس است تا در اوضاع میدانی، تنش‌زدایی صورت گیرد».

به گزارش برخی رسانه‌ها، «خالد مشعل» و «اسمائیل هنیه» رهبران جنبش مقاومت حماس در حال حاضر در دوحه به سر می‌برند و هنیه دیداری با ونسلند داشته است.

این سفر در حالی صورت گرفته که چهار بار تلاش شورای امنیت سازمان ملل برای تصویب قطعنامه آتش‌بس با وتوی آمریکا مواجه شده است. با اینکه چهارشنبه شب آرامش نسبی میان طرف‌های درگیر برقرار شده بود، اواسط بامداد بمباران نوار غزه از سوی صهیونیست‌ها از سر گرفته شد که پاسخ متقابل گروه‌های مقاومت را در پی داشت.

در ادامه کارشکنی‌‌های آمریکا در مسیر تصویب قطعنامه آتش‌بس در غزه، یکی از سخنگویان ایالات متحده در سازمان ملل در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه گفت که قطعنامه پیشنهادی فرانسه برای آتش‌بس در فلسطین اشغالی را وتو خواهد کرد.

حماس در پیامی روشن، ضمن استقبال از میانجی‌گری برای آتش‌بس اعلام کرده به هرگونه تنش‌زایی پاسخ می‌دهد و مذاکرات آتش‌بس باید اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی برای تصاحب منطقه «شیخ جراح» در قدس اشغالی را در برگیرد.

تداوم حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها در حالی صورت می‌گیرد که شب گذشته «جو بایدن» در تماس تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، برای اولین بار و تحت فشار بین‌المللی خواستار آتش‌بس فوری شده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بالگرد شرکت آرامکو عربستان با ۱۴ کشته


ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو


وزیر خارجه عراق: گفت‌وگو و ارتباط مستقیم رکن اساسی حل و فصل چالش ها است


بقائی: ایران خواستار تعیین جدول زمان‌بندی برای عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از لبنان است


نخست‌وزیر عراق بر حمایت از دیپلماسی و پایان جنگ تاکید کرد


عراقچی با رئیس جمهور عراق دیدار کرد


پزشکیان: دولت در جنگ اخیر اجازه نداد زندگی مردم دچار اختلال شود


گفت و گوی تلفنی رئیسان مجالس ایران و لبنان درباره مسائل دوجانبه


پاسخ کوبنده ایران به تجاوز نظامی جدید آمریکا


حزب‌الله باز هم از صهیونیست‌ها تلفات گرفت