خبر فوری:

پوتین دستور تخلیه اتباع روسیه از نوار غزه را صادر کرد

پنج‌شنبه 30 ارديبهشت 1400
20:25
پوتین دستور تخلیه اتباع روسیه از نوار غزه را صادر کرد رئیس جمهوری روسیه دستور تخلیه اتباع این کشور و نیز کشورهای همسود (تعدادی از جمهوریهای شوروی سابق) را از نوار غزه صادر کرد.

العالم ـ اروپا

دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز پنجشنبه در پورتال اخبار حقوقی روسیه منتشر شده و بر اساس آن اتباع روس و کشورهای همسود به صورت داوطلبانه از غزه تخلیه خواهند شد.

در فرمان کتبی رئیس جمهوری روسیه گفته شده است : در رابطه با بدتر شدن اوضاع نوار غزه بر اثر عملیات نظامی نیروهای مسلح اسراییل باید تخلیه اتباع روس و کشورهای عضو جامعه همسود از غزه در صورت داشتن تمایل برای ترک این منطقه صورت گیرد.

پوتین در دستور خود، وزارت خارجه، موقعیت های اضطراری روسیه و سرویس اطلاعات خارجی این کشور را موظف کرد تاریخ معین و فرمت برای تخلیه شهروندان روس و کشورهای همسود از غزه را مشخص کنند.

نیروهای اشغالگر از دوشنبه هفته گذشته (۲۰ اردیبهشت) حملات وحشیانه علیه باریکه غزه و فلسطینی‌ها را شروع کردند که تاکنون در اثر آن حدود ۲۳۰ فلسطینی شهید و یک هزار و ۵۰۷ نفر دیگر زخمی شده اند.

مقاومت فلسطین نیز در پاسخ به تجاوزهای صهیونیست‌ها، تا کنون حدود ۴ هزار موشک به سوی مواضع رژیم صهیونیستی شلیک کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم