الحوثی: رفتار سعودی‌ها با مقاومت، از بی عقلی است

شنبه 1 خرداد 1400
20:44
الحوثی: رفتار سعودی‌ها با مقاومت، از بی عقلی است محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن گفت: سعودی‌ها به گونه‌ای با مقاومت رفتار می‌کنند که انگار عقلشان را از دست داده اند.

العالم - یمن

محمد علی الحوثی یکی از مقامات یمنی تصریح کرد نادیده گرفتن نیرو‌های مقاومت در فلسطین و بخصوص غزه از جانب رژیم سعودی نشان می‌دهد که یا ظلم و ستم‌ها به مردم یمن قدرت تفکر را از سعودی‌ها گرفته یا اینکه به آن‌ها مشورت‌های دست داده نمی‌شود.

محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن در حساب کاربری خود توئیتر نوشت: همه چیز برای رژیم سعودی وارونه شده است. این رژیم با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان معامله می‌کند و بازیگران اصلی را (نیرو‌های مقاومت) در فلسطین کنار می‌گذارد و درباره نقش مقاومت در محقق کردن این پیروزی سخنی به میان نمی‌آورند. نمی‌دانم چرا واقعیت آن‌ها به این مرحله رسیده است. آیا عبدربه منصور هادی (رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن) به آن‌ها مشورت‌های نادرستی می‌دهد و آن‌ها به این مشورت‌ها اعتماد می‌کنند یا اینکه ظلم و ستم‌هایی که به مردم یمن روا می‌دارند باعث شده است قدرت فکر کردن از آن‌ها گرفته شود؟

خبرگزاری صداوسیما

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل جنبش عهدالله: تشییع قائد شهید امت در عراق بزرگترین تشییع در تاریخ عراق بود


تقویت پیوندهای تجاری تهران و بغداد با محوریت بخش خصوصی


هشدار نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نسبت به فروپاشی حمایت‌های بین‌المللی از این رژیم


انتقاد مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ از سیاست‌های جنگ‌طلبانه آمریکا علیه ایران


شمار زخمی‌های آمریکا در جنگ با ایران افزایش یافت


چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر