وزیر سوری: تلاش ها برای تاثیرگذاری بر اراده ملت سوریه بیهوده بود

چهارشنبه 5 خرداد 1400
17:09
وزیر سوری: تلاش ها برای تاثیرگذاری بر اراده ملت سوریه بیهوده بود وزیر اطلاع رسانی سوریه گفت: ملت سوریه با پایبندی به سرزمین خود، به هیچ کسی اجازه تعرض به حاکمیتش را نخواهد داد.

العالم - سوریه

" عماد ساره" امروز در جمع خبرنگاران در مقر وزارت اطلاع رسانی سوریه گفت : اشتیاق مردم سوریه به مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری در استان های مختلف سوریه، نشان دهنده این است که مردم سوریه عاشق خاک و سرزمین خود هستند و عمیقا به ارزش های ملی خود علاقمند و پایبند هستند.

وی افزود: حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای دارای مفاهی سیاسی و ملی و نشانه های بسیار است و این حضور مشتاقانه ثابت کرد مردم به تلاش هایی که برای تاثیرگذاری در اراده و باورهای آنان صورت می گیرد، اهمیتی نمی دهند و تلاش ها برای ترساندن و گرسنه نگاه داشتن آنان از طریق اقدامات تروریستی و یا اجرای قانون ظالمانه سزار برای تحریم اقتصادی بیهوده بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت