وزیر سوری: تلاش ها برای تاثیرگذاری بر اراده ملت سوریه بیهوده بود

چهارشنبه 5 خرداد 1400
17:09
وزیر سوری: تلاش ها برای تاثیرگذاری بر اراده ملت سوریه بیهوده بود وزیر اطلاع رسانی سوریه گفت: ملت سوریه با پایبندی به سرزمین خود، به هیچ کسی اجازه تعرض به حاکمیتش را نخواهد داد.

العالم - سوریه

" عماد ساره" امروز در جمع خبرنگاران در مقر وزارت اطلاع رسانی سوریه گفت : اشتیاق مردم سوریه به مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری در استان های مختلف سوریه، نشان دهنده این است که مردم سوریه عاشق خاک و سرزمین خود هستند و عمیقا به ارزش های ملی خود علاقمند و پایبند هستند.

وی افزود: حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای دارای مفاهی سیاسی و ملی و نشانه های بسیار است و این حضور مشتاقانه ثابت کرد مردم به تلاش هایی که برای تاثیرگذاری در اراده و باورهای آنان صورت می گیرد، اهمیتی نمی دهند و تلاش ها برای ترساندن و گرسنه نگاه داشتن آنان از طریق اقدامات تروریستی و یا اجرای قانون ظالمانه سزار برای تحریم اقتصادی بیهوده بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی سران عربستان و فرانسه درباره تلاش‌های دیپلماتیک در منطقه


پزشکیان بر تقویت تاب‌آوری ملی و مشارکت عمومی در تداوم اداره کشور تاکید کرد


نماینده لینانی: رژیم صهیونیستی بیشترین آسیب را از توافق ایران و آمریکا می بیند


ادعای صهیونیست‌ها بر کنترل قلعه شقیف + فیلم


سردار جوانی: ایران یک قدرت جهانی شده است


کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی در منطقه مرزی ارومیه


نوجوانان کشتی آزاد ایران قهرمان آسیا شدند


آمریکا بار دیگر اروپا را به کم‌کاری نظامی متهم کرد


افزایش فشار بر دولت آمریکا؛ معترضان خواستار پایان بازداشت مهاجران شدند


بارو: اشغال لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است؛ خواستار برگزاری نشست شورای امنیت هستیم