مهم‌ترین مأموریت هیأت امنیتی مصر در سفر به فلسطین اشغالی

يکشنبه 9 خرداد 1400
16:51
مهم‌ترین مأموریت هیأت امنیتی مصر در سفر به فلسطین اشغالی هیأت بلندپایه امنیتی مصر به دستور «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور این کشور امروز عازم فلسطین اشغالی شد.

العالم _ فلسطین اشغالی

هیأت عالی‌رتبه امنیتی مصر به ریاست «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات عمومی این کشور امروز یکشنبه عازم فلسطین اشغالی شد و قرار است با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و درباره تثبیت آتش‌بس و تحولات اخیر فلسطین گفت‌وگو کند.

بنابر گزارش وبگاه «الیوم السابع»، السیسی همچنین یک هیأت عالی‌رتبه امنیتی را به اراضی فلسطینی اعزام کرد تا تثبیت آتش‌بس، بازسازی نوار غزه و راهکارهای دستیابی به آتش‌بس فراگیر در کرانه باختری و نوار غزه را بررسی کند.

السیسی به این هیأت دستور داده تا برای پایان دادن به دودستگی فلسطینیان تلاش کند و در همین رابطه بر ضرورت اتخاذ تمامی اقدامات لازم جهت تضمین عدم تکرار تنش‌ها بین رژیم صهیونیستی و فلسطین تأکید کرده است.

وی همچنین دستور داده تا تلاش‌ها و برگزاری نشست‌ها به منظور حل مشکل اسرا و مفقودشدگان اسرائیلی و جنبش حماس ادامه یابد.

قرار است عباس کامل در تل آویو با نتانیاهو، «مئیر بن شبات» رئیس شورای امنیت قومی رژیم صهیونیستی و «ایلی کوهن» وزیر اطلاعات این رژیم دیدار کند.

رژیم صهیونیستی اخیرا طی ۱۲ روز جنگ علیه نوار غزه، ۲۵۵ فلسطینی از جمله ۶۶ کودک، ۳۹ زن و ۱۷ سالخورده را به شهادت رسانده و بیش از ۱۹۴۸ نفر را زخمی کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است


بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد


سی‌ان‌ان: صهیونیست‌ها نگران توافق آمریکا با ایران هستند


ایران و پاکستان راههای توسعه همکاری در حوزه بهداشت و دارو را بررسی کردند


بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست


نیویورک تایمز: ایران همچنان بخش قابل‌ توجهی از توان موشکی خود را حفظ کرده است


روز سیاه اشغالگران با 23 عملیات حزب‌الله در جنوب لبنان


ایران ادعاهای بی‌اساس کویت را رد کرد


اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ ترامپ با ایران غیرقانونی است


نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد