قاضی‌زاده‌هاشمی: برای مقابله با ساختارهای فساد زا برنامه جدی داریم

چهارشنبه 12 خرداد 1400
11:18
قاضی‌زاده‌هاشمی: برای مقابله با ساختارهای فساد زا برنامه جدی داریم نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از برنامه خود برای به کارگیری نیروهای شایسته ذیل نظام جامع شفافیت خبر داد و گفت: برای مقابله با ساختارهای فساد زا برنامه جدی داریم.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت و گویی با تشریح اهداف و برنامه های خود در زمینه مقابله با فساد و مفسدین گفت: فساد ساز و کاری است و دولت باید ساز وکارهای فساد زا را اصلاح کند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه فساد در مقابل عدالت است، اظهار کرد: وقتی مجموعه ساز و کارها مبتنی بر عدالت و قانون شکل بگیرد، ضدفساد اتفاق می‌افتد بنابراین ساختارهای استضعاف‌گر و ساختارهایی که بی‌عدالتی و تبعیض درست می‌کنند از نظام بودجه‌ریزی و برنامه‌ریزی، مالیات و بانک و بیمه ما همه اینگونه هستند. برای اینها برنامه جدی داریم و چندین سال روی آن کار کردیم و اصلاح نهادی است.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: دومین عامل فساد اشخاص هستند و به جای اینکه نظام شایسته سالاری و مردم سالاری برقرار باشد. حلقه‌ها و تیم‌ها رفقا و تبارها سرکار می‌آید.

وی عنوان کرد: ما نظام به‌کارگیری نیروهای شایسته را طراحی کردیم و مجموعه ذیل نظام جامع شفافیت است. چون شعار اولیه ما ایجاد شفافیت تام و عام است این کار را انجام می‌دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی


توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس


۶۷ دانش‌آموز فلسطینی اسیر و ۳ شهید، غایبان صندلی‌های امتحان نهایی در کرانه باختری


گفت‌وگوهای سازنده ایران و عمان درباره تنگه هرمز