تلاش آمریکا برای ادامه کارشکنی در تکمیل خط لوله نورد استریم ۲

سه شنبه 18 خرداد 1400
20:31
تلاش آمریکا برای ادامه کارشکنی در تکمیل خط لوله نورد استریم ۲ وزیر امور خارجه آمریکا روز سه شنبه از ادامه روند متوقف کردن پروژه خط لوله گازی نورد استریم ۲ خبر داده است.

العالم - آمریکا

به گزارش اسپوتنیک، آنتونی بلینکن در حالی‌که اولین بخش از پروژه خط لوله نورد استریم ۲ در هفته گذشته تکمیل شد، گفت: واشنگتن با همکاری آلمان برای تلاش کاهش تأثیر خط لوله نورد استریم ۲ از طریق اقدامات واقعی و مشخص اصرار می ورزد.

وی افزود: البته ما همچنین فرصت‌هایی داریم که با کسانی که بیمه یا سایر مجوزها را ارائه می دهند، مقابله کنیم.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه تاکید کرد که اتمام پروژه به معنای عملیاتی بودن آن نیست و ادعا کرد که ایالات متحده همچنان قادر خواهد بود هرکسی را که مجوزهای بهره برداری را ارائه می دهد، هدف قرار دهد.

آمریکا تاکنون چند بسته تحریم در مورد طرح خط لوله گاز نورد استریم ۲ وضع کرده است.

نورد استریم ۲ خط لوله ای به طول ۷۴۵ مایل قرار است که گاز روسیه را از طریق زیر دریای بالتیک به آلمان برساند. ایالات متحده و دیگر مخالفان این پروژه معتقدند که این پروژه روسیه را از قدرت ژئواستراتژیک در اروپا برخوردار خواهد کرد. با این حال، مسکو معتقد است که این خط لوله یک پروژه کاملا اقتصادی است.

ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه روز گذشته اعلام کرد که لوله گذاری خط اول پروژه استریم ۲ با موفقیت به پایان رسید و کار لوله گذاری خط دوم این طرح ادامه دارد.

وی گفت که امیدوار است که طرح خط لوله گاز نورد استریم۲ در دو ماه آینده راه اندازی شود.

رئیس جمهوری روسیه سپس به امتیازات و برتری های این خط لوله گاز برای کشورهای نیازمند به خرید گاز اشاره کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تشریح برنامه وداع، تشییع و بدرقه آقای شهید ایران در سراسر کشور


صادرات ۵۰ میلیون بشکه نفت ایران پس از رفع محاصره آمریکا


اینفانتینو خطاب به تیم ملی فوتبال ایران: دستاورد فوق‌العاده‌ای بود


شخصیت لبنانی: اندیشه رهبر شهید در وجدان امت اسلامی باقی می‌ماند


آماده‌باش ۸ هزار نیروی صنعت آب و برق برای مراسم وداع رهبر شهید


طرح‌های ویژه انتظامی و امنیتی فراجا همزمان با آیین وداع و تشییع آقای شهید ایران


دنیامالی خواستار توسعه روابط ورزشی با کره جنوبی شد


گلزنی های امباپه در جام جهان جهانی 2026


کوئینونز، بهترین بازیکن دیدار مکزیک و اکوادور


همکاری‌های کشاورزی ایران و بلاروس توسعه می‌یابد