فراخوان تظاهرات در فلسطین اشغالی؛ فردا جمعه

پنج‌شنبه 20 خرداد 1400
17:57
فراخوان تظاهرات در فلسطین اشغالی؛ فردا جمعه
ساکنان اراضی اشغالی 1948 فلسطین تأکید کردند که باید در محله الشیخ جراح علیه جنایات صهیونیستها تظاهرات برگزار شود.

العالم - فلسطین اشغالی

کمیته عالی پیگیری امور «الجماهیر العربیة فی الأراضی المحتلة عام ۴۸» (اعراب ساکن اراضی اشغالی ۱۹۴۸) خواستار برگزاری تظاهرات شد.

این کمیته با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که باید این تظاهرات در محله «الشیخ جراح» شهر قدس و با هماهنگی و همکاری کمیته حاضر در این محله در روز جمعه آینده برگزار شود.

روزنامه الکترونیکی رأی الیوم ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، محله الشیخ جراح مانند محله «سلوان» است که با طرحه‌های ریشه‌کنی توسط رژیم صهیونیستی روبه‌روست.

بر اساس این بیانیه، این اقدامات در ادامه توطئه‌های صهیونیست‌ها علیه قدس اشغالی و مقدسات آن است که خطرناک‌ترین این توطئه‌ها علیه مسجدالاقصی است.

این نهاد هشدار داد که رژیم صهیونیستی هنوز از اشغال الشیخ جراح دست برنداشته است، بلکه بر اجرای این طرح اصرار دارد.

به گفته این نهاد، تصمیم دادگاههای صهیونیست مبنی بر بازنگری در دادخواستهای مخالف اشغال الشیخ جراح، فقط برای فرونشاندن شعله‌های جنگ است.

این کمیته خاطر نشان کرد، این جنگ باید در دفاع از الشیخ جراح و نجات صدها نفر از ساکنان آن از خطر نابودی باشد.

کمیته مذکور همچنین از احزاب و کمیته‌های مردمی سراسر فلسطین خواست که برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این تظاهرات، تمام تلاش خود را به کار گیرند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین وارد پکن شد


لفاظی‌های ترامپ در باره حمله و در عین حال تمایل به توافق با ایران


دیدار سفیر چین با معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه


معاون قرارگاه خاتم الانبیا: در آستانه تحول تاریخی بزرگی هستیم/ وحدت مسلمین واجب‌تر از همیشه


رهبر انقلاب: استمرار قدرت ایران نسبت مستقیمی با مساله افزایش جمعیت دارد


جهاد اسلامی: گزارش شورای صلح غزه جانبداری از روایت اشغالگران است


نظامیان رژیم صهیونیستی خواهر رئیس جمهور ایرلند را بازداشت کردند


حزب‌الله سامانه پدافند گنبد آهنین رژیم صهیونیستی را منهدم کرد


آمریکا باز هم ایران را تحریم‌ کرد


غریب‌آبادی: برای ما تسلیم شدن معنایی ندارد؛ یا پیروز می شویم یا شهید/ ایران، قاطعانه آماده مقابله با هرگونه تجاوز نظامی است