«خشم شب» این‌بار در کرانه باختری؛ صهیونیست‌ها غافلگیر شدند + فیلم

دوشنبه 31 خرداد 1400
11:12
«خشم شب» این‌بار در کرانه باختری؛ صهیونیست‌ها غافلگیر شدند + فیلم صدها فلسطینی در کرانه باختری با به راه انداختن فعالیت‌های خشم شب، به قصد رژیم صهیونیستی برای ساخت شهرک در جنوب نابلس اعتراض کردند.

العالم - قلسطین اشغالی

صدها فلسطینی در کرانه باختری یکشنبه شب (دیشب) در اعتراض به ساخت شهرک‌های صهیونیستی جدید در «بیتا» در جنوب نابلس دست به اعتراض زدند و فعالیت‌های «خشم شب» برگزار کردند.

بر اساس گزارش خبرگزاری «معا»، در درگیری‌هایی که در «جبل صبیح» میان فلسطینی‌های معترض و نظامیان رژیم صهیونیستی رخ داد تعدادی از فلسطینی‌ها دچار حالت خفگی ناشی از استنشاق گازهای سمی شدند.

«منور عبدالرحمن» دبیرکل جنبش فتح در بیتا در این خصوص گفت، صدها فلسطینی دیشب خود را به جبل صبیح رساندند و صدها لاستیک خودرو را آتش زدند و اعتراض خود را به ساخت شهرک‌های جدید نشان دادند.

وی افزود، این فعالیت‌ها ادامه دارد و در راستای مقاومت مسالمت‌آمیز مردمی برای بیرون کردن شهرک‌نشینان از این منطقه انجام می‌شود.

عبدالرحمن تأکید کرد که اهالی بیتا در جنوب نابلس ابدا اجازه شهرک‌سازی بر روی اراضی این منطقه را نخواهند پذیرفت.

تلاش رژیم صهیونیستی برای شهرک‌سازی در این منطقه از ماه مارس گذشته آغاز شده است. چندی پیش، شهرک‌نشینان صهیونیست اقدام به ایجاد خانه‌های پیش‌ساخته در منطقه جبل صبیح کرده بودند تا بتوانند شهرک جدیدی را در این منطقه ایجاد کنند.

فعالیت‌های خشم شب معمولا در طول نوار مرزی غزه با فلسطین اشغالی انجام می‌شود و دردسرهای زیادی را برای رژیم صهیونیستی ایجاد می‌کند.

روزخشم

روزخشم

روزخشم

0% ...

آخرین اخبار

تحول در ترانزیت منطقه؛ آغاز عملیات اجرایی کریدور استراتژیک ایران، افغانستان و تاجیکستان


فایننشال تایمز از هزینه‌های سنگین جنگ برای کاخ سفید می‌گوید: ترامپ در باتلاق تقابل با ایران گرفتار شده است


ماهواره «راد ۱» به زودی رونمایی می شود


شهادت 7 نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در حمله آمریکا


پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن؛ آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ آمریکا در هم کوبیده شدند


پرواز بر فراز تهدید؛ موازنه جدید قدرت ایران در زمین، دریا و آسمان


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


رایزنی های سه‌جانبه ایران، عراق و پاکستان درباره مراسم اربعین


آمادگی منطقه آزاد مهران برای اربعین؛ استقرار موکب ویژه زائران در مرز


نفت برنت در کانال ۸۵ دلاری